Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Principe Di Piemonte

Principe Di Piemonte

Italië - Toscane - Viareggio

Travis header

Principe Di Piemonte voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Principe Di Piemonte - Italië

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Italië waar je kunt genieten in alle luxe? Boek dan je vakantie bij Principe Di Piemonte! Je geniet hier van de warme zon op het dakterras en het lekkerste eten in het restaurant. In de elegante kamers lijkt alsof je in de 20ste eeuw bent beland, maar met de luxe van de 21ste eeuw! Zet je zonnebril op, vergeet zeker de zonnebrand niet en laat het relaxen maar beginnen!

Maximale ontspanning

Neem een duik in het verfrissende buitenzwembad, bestel een lekker drankje aan de bar en geniet volop van de Italiaanse zon! In de luxe wellness is de ontspanning maximaal. Tegen betaling krijg je hier een geweldige massage of een heerlijke schoonheidsbehandeling, natuurlijk loop je ook even de sauna binnen  en stap je in de whirlpool! Om de dag helemaal compleet te maken geniet je 's avonds van een overheerlijk gerecht in het restaurant met maar liefst 2 Michelinsterren!

Cultuur snuiven in het levendige Viareggio

Het prachtige Principe Di Piemonte bevindt zich midden in het levendige centrum met een prachtig strand voor de deur. Vanuit de tuin van het hotel hoor je het geruis van de zee al, huur een ligbedje, rol je handdoek uit en laat dit een onvergetelijke stranddag zijn! In de drukke badplaats Viareggio heb je natuurlijk een strand, maar ook een beetje cultuur is hier zeker te vinden. Bewonder bijvoorbeeld de Torre Matilde, aanschouw het monument aan zee L’attesa of wandel over de kilometers lange boulevard La Passeggiata!

Home > Hotels en appartementen > Principe Di Piemonte