Bahia Apartments & Diving

Curaçao - Curaçao - Lagun

Travis header

Vergelijk de prijzen van Bahia Apartments & Diving en bespaar:

Bahia Apartments & Diving - Curaçao

Bij Bahia Apartments & Diving kun je genieten in een adults only hotel én leren duiken. Het hotel ligt op een rotsformatie en biedt een prachtig uitzicht over de baai van Lagun. Er is een PADI duikschool aanwezig op het complex en er zijn volop schildpadden te spotten! Vanaf het complex is het strand direct te betreden en kun je gebruik maken van de ligbedjes aan het water. 's Avonds kun je lekker eten bij het Bahia restaurant wat uitzicht biedt over de gezellig verlichte baai.

Snorkelen en duiken

Tijdens het boeken van je vakantie naar Bahia Apartments & Diving kun je alvast een ongelimiteerd lucht en lood duikpakket regelen. Het is mogelijk om ter plekke cursussen te volgen of een introductieduik te doen. Maar het is ook zeker mogelijk om zelfstandig de wateren te ontdekken. Alle benodigdheden voor een succesvolle snorkel- of duikvakantie zijn aanwezig bij de PADI duikschool van Bahia.

Ontdek de Curaçaose keuken

In het sfeervolle restaurant van Bahia Apartments & Diving kun je internationale gerechten proeven. Volgens de Nederlandse eigenaar is de Curaçaose pompoen pannenkoek een favoriet onder de gasten. Op donderdagavond is er een heerlijke BBQ of Kuminda krioyo. Dit is de Curaçaose keuken waarbij allerlei lokale specialiteiten worden geserveerd. Zo maak je tijdens je zon- en duikvakantie echt kennis met Curaçao!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen