Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bahia Apartments & Diving

Bahia Apartments & Diving

Curaçao - Curaçao - Lagun

Travis header

Bahia Apartments & Diving voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bahia Apartments & Diving - Curaçao

Bij Bahia Apartments & Diving kun je genieten in een adults only hotel én leren duiken. Het hotel ligt op een rotsformatie en biedt een prachtig uitzicht over de baai van Lagun. Er is een PADI-duikschool aanwezig op het complex en er zijn volop schildpadden te spotten! Vanaf het complex is het strand direct te betreden en kun je gebruik maken van de ligbedjes aan het water. 's Avonds kun je lekker eten bij het Bahia restaurant wat uitzicht biedt over de gezellig verlichte baai.

Snorkelen en duiken

Tijdens het boeken van je vakantie naar Bahia Apartments & Diving kun je alvast een ongelimiteerd lucht en lood duikpakket regelen. Het is mogelijk om ter plekke cursussen te volgen of een introductieduik te doen. Maar het is ook zeker mogelijk om zelfstandig de wateren te ontdekken. Alle benodigdheden voor een succesvolle snorkel- of duikvakantie zijn aanwezig bij de PADI-duikschool van Bahia.

Ontdek de Curaçaose keuken

In het sfeervolle restaurant van Bahia Apartments & Diving kun je internationale gerechten proeven. Ga jij de Curaçaose pompoen pannenkoek proberen? Dit is een van de favorieten onder de gasten van dit restaurant. Op donderdagavond is er een heerlijke BBQ óf Krioyo, waarbij allerlei lokale specialiteiten worden geserveerd. Zo maak je tijdens je zon- en duikvakantie ook kennis met de Curaçaose keuken!

Home > Hotels en appartementen > Bahia Apartments & Diving