Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Beograd Macedonië

Beograd Macedonië

Noord-Macedonië - Meer van Ohrid - Ohrid

Travis header

Beograd Macedonië Meer van Ohrid voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Beograd Hotel - Macedonië

Direct aan de rivier Drim in het magische Struga in Macedonië vind je het Beograd Hotel. Dit 3-sterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in de zon. Beograd Hotel ligt midden in het centrum van Struga waardoor je binnen no time een leuk restaurantje of winkeltje binnenstapt.

Geschikt voor jong en oud

Het hele gezin zal zich hier zonder twijfel vermaken: voor de kleintjes is er een grote speeltuin aanwezig. Het hotel beschikt over 45 kamers waardoor het complex kleinschalig en gezellig blijft. De kamers zijn ruim en modern ingericht. Ze beschikken over de nodige faciliteiten en sommige kamers beschikken over een balkon met uitzicht over de rivier.

Ontspannen vakantie

Beograd Hotel is de ideale uitvalsbasis wanneer je Macedonië wilt ontdekken. Vanaf het hotel zijn diverse excursies te boeken waarbij je bijvoorbeeld de natuur in gaat of juist de grotere steden bezoekt. Het personeel van het hotel doet er alles aan om jou een ontspannen vakantie te bezorgen. Je hoeft alleen maar je eigen vakantie in te vullen naar jouw wensen.

Home > Hotels en appartementen > Beograd Macedonië