Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

BlueBay Beach Resort & Spa

Tanzania - Zanzibar - Kiwengwa

Travis header

Wij hebben BlueBay Beach Resort & Spa gevonden bij:

BlueBay Beach Resort & Spa - Zanzibar

Droom weg in een Moors sprookje aan de oceaan in BlueBay Beach Resort op Zanzibar. In dit heerlijke all-inclusive resort heb je alles wat je nodig hebt om van je vakantie te genieten. Doe een lekker kleurtje op aan het azuurblauwe water op het parelwitte strand, neem een verfrissende duik en geniet van het onvergetelijk mooie uitzicht!

Bekroonde luxe

Geniet van de bekroonde service in het hotel en laat je lekker verwennen. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van BlueBay Beach Resort & Spa én van die van het zusterhotel Sultan Sans ernaast. Je hebt de keuze uit 3 restaurants, waaronder het bijzondere Makuti buffetrestaurant (met live cooking en thema-avonden) en 2 sfeervolle bars. Daarbij heeft het complex een prachtige ligging, midden in tropische tuinen (maar liefst 30 hectare) met ruim 1.000 palmbomen om je ervan te verzekeren dat je op een tropisch eiland bevindt. BlueBay Beach Resort & Spa en Sultan Sans delen bovendien een fantastisch, 500 meter lang zandstrand. 

Van alles te doen

Op dit heerlijke resort hoef je je zeker niet te vervelen. Voor de sportievelingen is er tennis, beachvolley, snorkelen en er zijn voorzieningen voor tafeltennis en poolen. Op het strand is er een duikschool aanwezig en voorzieningen voor duiken en watersporten. Verwen jezelf met heerlijke massages en behandelingen (tegen betaling) en geniet van het gevarieerde activiteitenprogramma overdag en live muziek en entertainment in de avond.

Home > Hotels en appartementen > BlueBay Beach Resort & Spa