Bonaire Fun Appartementen

Travis header

Vergelijk de prijzen van Bonaire Fun Appartementen en bespaar:

Bekijk alle prijzen

(Opent alle aanbieders)
*Sta popups toe om deze functie te kunnen gebruiken.

Bonaire Fun Appartementen - Bonaire

Een vakantie op Bonaire is pas echt compleet met een verblijf bij het kleinschalige Bonaire Fun Appartementen in Kralendijk. De Nederlandse eigenaren van dit sfeervolle complex heten je graag welkom in hun exotische paradijsje. Boek één van de zeven appartementen van Bonaire Fun Appartementen en geniet van een welverdiende vakantie vlakbij zee. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld.

Voordelige appartementen, fantastische vakantie

Bij Bonaire Fun Appartementen kun je vijf soorten vrij eenvoudige kamers boeken. Hierdoor kan de prijs laag blijven. Omdat de zon toch altijd schijnt op het eiland ben je  bijna niet ín je appartement! Ben je wel in je appartement, dan kun je gebruik maken van gratis wifi, airconditioning, een keuken met gaskookplaat en meer. Alles voor een onbezorgde vakantie op Bonaire.

Ontmoet locals van Bonaire

Aan de overkant van het appartementencomplex vind je de Dive Hut, een gezellig restaurant waar je lekker kunt ontbijten. Eenmaal per week organiseert Bonaire Fun daar een lekkere barbecue waar je zo kunt aansluiten. Het is de ideale manier om kennis te maken met de keuken van Bonaire en om een aantal locals te ontmoeten. Zij kunnen je alles vertellen over de ins en outs van het eiland.

Goedkoop naar Bonaire? Boek dan de comfortabele kamers van Bonaire Fun Appartementen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!