Caribbean Village Agador Marokko

Marokko - Atlantische Kust - Agadir

Travis header

Vergelijk de prijzen van Caribbean Village Agador Marokko en bespaar:

Caribbean Village Agador - Marokko

Fijne zwembaden, op loopafstand van een langgerekt zandstrand én genoeg faciliteiten om je geen moment te vervelen. We hebben het over het 3-sterren Caribbean Village Agador in de Marokkaanse badplaats Agadir. Gaat jouw volgende vakantie hiernaartoe?

Verwarmde zwembaden

Een duik in het zwembad is altijd lekker als je op vakantie bent in een warm land. Caribbean Village Agador heeft maar liefst vier zwembaden en een kinderbad. Twee van de zwembaden zijn in de winter (van 1 november t/m 31 maart) verwarmd, zodat je ook kunt zwemmen als het buiten wat minder warm is. Wil je een duik in de zee nemen? Dan loop je in 300 meter naar het langgerekte zandstrand van Agadir.

Vakantiedorp

Caribbean Village Agador vormt een vakantiedorp samen met het naastgelegen 3-sterren Pueblo Tamlelt. Je kunt in beide hotels dus gebruikmaken van dezelfde faciliteiten. Wat het verschil is? De kamer van Caribbean Village Agador liggen wat centraler van de faciliteiten en activiteiten die georganiseerd worden. Denk aan aerobics, beachvolleybal, minigolf, squash en in de avond de discotheek om een dansje te wagen!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen