Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Casa Marina Reef Resort

Casa Marina Reef Resort

Dominicaanse Republiek - Puerto Plata - Sosúa

Travis header

Casa Marina Reef Resort Puerto Plata voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Casa Marina Reef - Dominicaanse Republiek

Heb je altijd al eens vakantie willen vieren op de Dominicaanse Republiek maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Verblijf dan bij Casa Marina Reef in Sosúa (Puerto Plata). Dit 3-sterrencomplex beschikt over alle nodige ingrediënten voor een te gekke vakantie in stijl! Verwacht er geen extreme luxe, maar wel precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf op de Dominicaanse Republiek.

Kleurrijke kamers

De kamers van Casa Marina Reef zijn kleurrijk, basic en rustig. Ze beschikken over de nodige handige faciliteiten, zoals een balkon waar je heerlijk kunt vertoeven. Op deze bestemming is het eigenlijk toch altijd warm dus je zult voornamelijk buiten je hotelkamer te vinden zijn. Omdat je er op basis van all-inclusive verblijft kun je er eten en drinken wat je wilt. Het centrum van Sosúa ligt om de hoek en ook daar kun je een lekker hapje eten.

Bubbelen bij de zee

Alsof dat nog niet genoeg is kun je gaan ontspannen in een van de jacuzzi's aan zee. Door de fantastische ligging van dit hotel ben je namelijk binnen een paar stappen met je voeten in het strandzand. Hier is dan ook veel te doen voor alle leeftijden; voor de kids worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd met het animatieteam en ook jij kunt meedoen aan diverse workshops.

Bij Casa Marina Reef op de Dominicaanse Republiek hoef je je geen moment te vervelen. Het leuke is dat dit verblijf ook nog eens goedkoop is in vergelijking met veel andere hotels op de Dominicaanse!

Home > Hotels en appartementen > Casa Marina Reef Resort