Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Emerald Zanzibar Resort & Spa

Emerald Zanzibar Resort & Spa

Tanzania - Zanzibar - Muyuni Beach

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Emerald Zanzibar Resort & Spa gevonden bij:

Emerald Zanzibar Resort & Spa - Zanzibar

Direct gelegen aan het strand en de smaragdgroene zee: het is meteen duidelijk waar Emerald Zanzibar Resort & Spa haar naam aan te danken heeft. Emerald betekent immers smaragd. Het gloednieuwe 5-sterren resort ademt een serene, Afrikaanse sfeer waardoor je meteen in de vakantiestemming komt. 

Gloednieuw resort

Emerald Zanzibar Resort & Spa in Matemwe; een schitterende, groene omgeving. Het resort is in december 2022 geopend en is dus gloednieuw. Op het terrein zelf zijn meerdere zwembaden, een uitgebreide spa en een sfeervolle lounge. De kamers zijn ruim opgezet met het oog op comfort en privacy. Er zijn kamers en suites in verschillende afmetingen; sommige zijn voorzien van een jacuzzi, zicht op de weelderige tuin of de eindeloze oceaan. Voor jou zit er dus zeker de perfecte suite bij. 

Ontspannen, bewegen, genieten

Alles in het Emerald Zanzibar Resort & Spa is erop gericht om jou een onvergetelijke vakantie te bieden. Er is een duikcentrum, een luxe spa, een tennisbaan, padelbaan en voor de jonge bezoekers is er de Dolphin Kids Club. In twee stappen sta je op het Muyuni Beach en Kichwele Forest ligt op 33 kilometer van het hotel. Voor iedereen is er dus voldoende te beleven en te genieten. Ook de inwendige mens wordt hier trouwens volop verwend. Zo start je de dag met een uitgebreid ontbijt en voor het diner heb je de keuze uit verschillende restaurants en keukens. Alles met een uitgebreide all-inclusive formule: jij kunt dus ongelimiteerd genieten!

Home > Hotels en appartementen > Emerald Zanzibar Resort & Spa