Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Dream of the Green Flamingo

Dream of the Green Flamingo

Curaçao - Curaçao - Sint Willibrordus

Travis header

Dream of the Green Flamingo op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Dream of the Green Flamingo - Curaçao

Flamingo's spotten in de vrije natuur op Curaçao? Dat kan gewoon vanaf je balkon bij Dream of the Green Flamingo (voorheen Flamingo Park). Dit kleinschalige bungalowpark is de ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het complex beschikt over drie sterren en biedt de nodige privacy waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Omdat het eco-resort dicht bij een natuurgebied in het westen van het eiland ligt, is de kans groot dat je er veel diverse dieren en planten spot tijdens je verblijf hier.

Verblijf op basis van logies

Wanneer je bij Flamingo Park een bungalow huurt, verblijf je op basis van logies. Gewoon lekker koken of barbecueën bij je eigen bungalow midden in de natuur! Er zijn appartementen beschikbaar voor twee personen, drie personen, vier personen of vijf personen met allen een eigen ingang én een hangmat voor de nodige ontspanning. De keuken is volledig ingericht, er is een barbecue aanwezig en er is een terras aanwezig met ligbedden. Optimaal genieten dus! Geen zin om te koken, dan zijn er op Curaçao natuurlijk ook genoeg eetgelegenheden.

Spot dieren in de natuur

Nadat je je dagelijkse gratis kop koffie bij de receptie hebt gehaald is het tijd om de omgeving te ontdekken. Neem je fototoestel mee want er is een grote kans dat je flamingo's spot! Daarnaast vind je er ook andere kleurrijke vogels, vele cactussen en vetplanten, waardoor het heel mooi wandelen is in de omgeving. Wil je even ontspannen? Bezoek dan een van de stranden die in de buurt liggen: Daaibooi Baai ligt op slechts vijf minuten rijden vanaf het complex.

Een verblijf bij Flamingo Park is onvergetelijk! Spot vanaf je eigen bungalow midden in de natuur de mooiste kleurrijke flora en fauna en geniet van het prachtige Curaçao.

Home > Hotels en appartementen > Dream of the Green Flamingo