Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Jacana Amazon Wellness Resort

Jacana Amazon Wellness Resort

Suriname - Paramaribo - Paramaribo

Travis header

Jacana Amazon Wellness Resort Suriname voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Jacana Amazon Wellness Resort - Suriname

Bij Jacana Amazon Wellness Resort ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Met een tropisch zwembad, waterval en een prachtige groene tuin met palmbomen en een metershoog bamboebos waan je je hier echt even in de Surinaamse jungle. Je verblijft hier in een hotelkamer of een ruim 3-kamerappartement en binnen 10 minuten rijden ben je in de binnenstad van Paramaribo.

Zoutwaterzwembad

De foto's zeggen genoeg: Jacana Amazon Wellness Resort heeft een geweldig mooi zwembad. Dit buitenbad in tropische sferen is gevuld met zout water. Hier kun je een lekkere duik nemen of aan de rand genieten van een cocktail of smoothie. Voor wie echt even wil ontspannen kan terecht in de spa waar je een heerlijke massage kunt boeken of een reinigende body-scrub.

Ideale ligging

Alhoewel heel het gezin zich bij Jacana Amazon Wellness Resort vermaakt, ga je natuurlijk niet helemaal naar Suriname om niks van het land te zien. Twee keer per dag gaat er een gratis shuttle naar het centrum van Paramaribo en Hermitage Mall. Bovendien ligt het hotel op loopafstand van vliegveld Zorg en Hoop waar je per vliegtuig het binnenland van Suriname kunt bereiken.

Home > Hotels en appartementen > Jacana Amazon Wellness Resort