Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Jupiter Bulgarije

Hotel Jupiter Bulgarije

Bulgarije - Burgas - Sunny Beach

Travis header

Hotel Jupiter Bulgarije Burgas voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Jupiter - Sunny Beach, Bulgarije

Het is bijna onwerkelijk, maar Hotel Jupiter biedt je een oase van rust in het hart van Sunny Beach. Omdat je dit hotel met logies met ontbijt boekt, geniet je dagelijks van een vers ontbijtje in de tropische tuin van het hotel. Na je ontbijtje is het tijd voor een duik in het grote buitenbad en geniet je van de zon die op je gezicht schijnt. Dat is nog eens heerlijk wakker worden in het prachtige Bulgarije. 

Uitgaansleven ontdekken

Sunny Beach staat natuurlijk bekend om het uitgaansleven en is een echte trekpleister voor toeristen, maar op de boulevard is veel meer te beleven. Vanaf Hotel Jupiter stap je zo op de 8 kilometer lange boulevard. In de ochtend is hier nog niet veel te beleven, maar in de middag openen de kleine winkeltjes en een marktje. 's Avonds wordt de markt opgeruimd en wordt er plaats gemaakt voor de gezellige restaurants. Nadat je een hapje in het restaurant hebt gegeten, gaan de uitgaansgelegenheden open. Kies jij voor een avondje uitgaansgelegenheden ontdekken of kom je weer tot rust in het hotel?

Kamers

Het gebouw bestaat uit 2 gebouwen, namelijk de laagbouw die bestaat uit uit een begane grond en de 1e etage. In dit gebouw bevinden zich de standaard kamers die beschikken over een airco, koelkast, badkamer met alle benodigdheden en een eigen balkon met zitje. Wil je voor wat meer luxe gaan tijdens je vakantie? In de hoogbouw vindt je een lift die je naar de superior kamers brengt. Deze kamers zijn moderner ingericht en ruimer dan de standaard kamers. 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Jupiter Bulgarije