Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Las Palmeras Marrakech

Las Palmeras Marrakech

Marokko - Marrakech-Tensift-Al Haouz - Marrakech

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Las Palmeras Marrakech gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Las Palmeras - Marokko

Op zoek naar een hotel vlakbij Marrakech waar je in alle rust kunt genieten van comfort en de zon? Boek dan een kamer bij Las Palmeras, dat in 2010 volledig gerenoveerd is. Dit kleinschalige complex is ideaal voor rustzoekers en mensen die zich graag terugtrekken na een bezoek aan de bruisende stad. Kom lekker met een boekje genieten bij het zwembad en geniet van de groene omgeving. Ideaal om op deze manier de schoonheid van Marokko te ontdekken!

Kamers van Las Palmeras

Las Palmeras beschikt slechts over twaalf kamers waardoor het geheel heel knus en kleinschalig is. Je kunt je dus wel voorstellen hoe rustig het hier is, zeker wanneer je buiten het hoogseizoen gaat. De kamers zijn eenvoudig ingericht en hebben allen een oosters tintje. Omdat de zon in Marokko heel veel schijnt ben je waarschijnlijk vaker buiten dan binnen. Geniet van de groene tuin van het complex voordat je vertrekt naar Marrakech.

Ontdek Marrakech

Het centrum ligt op 14 kilometer afstand van Las Palmeras. Voor het hotel kun je eenvoudig een taxi nemen die je naar de stad brengt. Bezoek de bruisende bazaar en sta versteld van de vele kleuren en geuren. Haal een souvenir bij de souks of kies ervoor om een rondleiding te krijgen van een van de ervaren gidsen van de stad. Marrakech is een ware lust voor het oog, oor en je reukorgaan!

Ontdek Marrakech vanaf een rustige locatie buiten de stad: Las Palmeras is klein opgezet en beschikt slechts over 12 kamers. Ideaal voor de rustzoeker.

Home > Hotels en appartementen > Las Palmeras Marrakech