Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Le Meridien Khao Lak Resort & Spa

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa

Thailand - Khao Lak - Khao Lak

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Le Meridien Khao Lak Resort & Spa gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa - Thailand

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa (voorheen Bangsak Merlin Resort) is een luxe 5-sterrenhotel. Dit resort bevindt zich in een groene en rustige omgeving en ligt direct aan het strand. Zo kun je 's ochtends genieten van een inbegrepen ontbijtje in de warme Thaise zon, om daarna een duik te nemen in de helderblauwe zee. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een duik te nemen in één van de drie zwembaden. 

Privé dineren

Op het strand van Khao Lak kan je meer dan alleen een verfrissende duik nemen. Je kunt hier namelijk ook privé dineren voor een speciale gelegenheid of gewoon voor de romantiek. Het privé diner vindt plaats op het parelwitte strand met uitzicht op de zee. Zo kun je genieten van de prachtige zonsondergang onder het genot van een diner naar keuze en om niet te vergeten: een fantastische oberservice! 

Ontdek Khao Lak

In Khao Lak draait het om zon, zee en strand, maar er is nog veel meer te doen. Vanaf het hotel bevindt je je binnen een kwartier in het centrum van Khao Lak. Hier kun je shoppen en genieten van echt Thais eten. Ook kun je een onvergetelijke snorkel- of duiktrip naar de Simalan Eilanden maken. De Simalan Eilanden behoort tot een beschermd gebied voor de kust van Khao Lak. Omdat het gebied beschermd is zijn er genoeg vissen en koraal te zien. In deze parel van Thailand zijn bovendien genoeg watervallen om te spotten (en eventueel te beklimmen) of breng een bezoek aan het herdenkingsmonument van de tsunami in 2004. 

Home > Hotels en appartementen > Le Meridien Khao Lak Resort & Spa