Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Livin Mykonos

Livin Mykonos

Griekenland - Mykonos - Mykonos-Stad

Travis header

Livin Mykonos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Livin Mykonos

Is zeezicht voor jou niet het belangrijkste en ben je op zoek naar een kleinschalig, maar super sfeervol hotel? Dan is Livin Mykonos precies de perfecte accommodatie. Dit pareltje ligt net ver genoeg van de drukte van Mykonos-Stad en op een paar kilometer van het strand. Alles op dit adults only complex is stijlvol, schoon en fris. De perfecte omgeving om tot jezelf en tot elkaar te komen.

Heerlijke kamers en suites

De kamers en suites van het Livin Mykonos zijn ruim, stijlvol en knisperfris. Sommige kamers hebben een balkon en uitzicht op de tuin, terwijl de suites bovenin het hotel uitzicht op de wijde omgeving en de zee hebben. De accommodaties zijn uitgerust met alle standaard faciliteiten, zoals airco, tv en wifi, maar als je speciale wensen hebt, moet je dat zeker te kennen geven. Het uitermate vriendelijke personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken.

Wat is er te doen?

Het hotel is een rustige en perfecte uitvalsbasis om het eiland te gaan verkennen. Neem deel aan een zeil- of vaartocht, doe mee aan een ontdekkingstocht in een Jeep, bezoek eeuwenoude bezienswaardigheden en struin lekker rond in het centrum van Mykonos-Stad. Bij terugkomst in je hotel kun je lekker afkoelen in het fraaie zwembad en ongegeneerd luieren op een ligbedje onder het genot van een verfrissend drankje. Ook de inwendige mens wordt hier verwend: er is een snackbar, bar en restaurant. Kortom, in Livin Mykonos zal het je aan niets ontbreken!

Home > Hotels en appartementen > Livin Mykonos