Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Lopesan Villa del Conde Resort

Lopesan Villa del Conde Resort

Spanje - Gran Canaria - Meloneras

Travis header

Lopesan Villa del Conde Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Lopesan Villa del Conde Resort - Gran Canaria

Lopesan Villa del Conde Resort is een prachtig 5-sterrenhotel dat direct aan zee en de promenade ligt. Het luxe resort lijkt op een dorpje en heeft een uitnodigende inrichting met tropische tuin. Je kunt een hapje eten bij een buffetrestaurant of een van de twee à-la-carterestaurants en er is een miniclub speciaal voor de kinderen. Of je nu de prachtige omgeving wilt verkennen of toch liever neerstrijkt bij het zwembad, bij Lopesan Villa del Conde Resort ga je een heerlijke vakantie tegemoet.

Sportieve activiteiten

Lopesan Villa del Conde Resort biedt veel mogelijkheden om in beweging te blijven tijdens je vakantie. Er zijn een aantal gratis opties, zoals boogschieten, darts, waterpolo en tafeltennis. Ook zijn er een paar opties tegen betaling, zoals tennis, minigolf en watersporten aan het strand. Voor wie wil zijn er verder yogalessen te volgen en daarnaast kun je bij het hotel fietsen huren, zodat je gemakkelijk het hele eiland kunt verkennen. Je hoeft dus geen moment stil te zitten tijdens je vakantie op Gran Canaria, maar dat mag natuurlijk wel...

Ontspannen in de zon

Het is bijna altijd mooi weer op Gran Canaria en hier wil je natuurlijk uitgebreid van genieten. Dit kan op het zonneterras van Lopesan Villa del Conde Resort, waar er gratis ligbedden en parasols beschikbaar zijn. Mocht je even willen afkoelen, dan kun je gebruik maken van maar liefst 5 zwembaden (waarvan 3 verwarmd in de wintermaanden). Ook kun je ter verkoeling een drankje halen bij een van de vier bars.

Home > Hotels en appartementen > Lopesan Villa del Conde Resort