Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Macedonia

Griekenland - Zakynthos - Kalamaki

Travis header

Macedonia op Zakynthos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Macedonia - Zakynthos

Macedonia is dankzij de centrale ligging een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op Zakynthos. Naast faciliteiten bij het complex zelf zijn er tal van mogelijkheden om op stap te gaan. Relaxen in de zon is bij het gezellige Macedonia dus perfect combineren met sightseeing. De appartementen zijn voorzien van een balkon of een terras, dus na een heerlijke vakantiedag kun je uitrusten op je eigen plekje.

Zwembaden en een speeltuin

Macedonia is een hotel dat leuk is voor het hele gezin. Er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen en de volwassenen kunnen van het mooie weer genieten op het zonneterras. Ook zwemmen is een optie, naast het reguliere zwembad is er ook een kinderbad. In de avond kun je nog een potje biljarten voordat het tijd is om naar bed te gaan in je eigen appartement.

Dicht bij het centrum van Kalamaki

Naast de heerlijke tijd die je doorbrengt bij het hotel zelf, is er ook rondom Macedonia van alles te beleven. Zo bevindt het centrum van Kalamaki zich al op 500 meter van het hotel. Ook voor een dagje strand hoef je niet ver, het strand is namelijk slechts 450 meter verwijderd van Macedonia. Daarnaast vind je op 200 meter al winkels en er is een bushalte op 50 meter, mocht je uitstapjes willen maken die wat verder weg zijn.

Home > Hotels en appartementen > Macedonia