Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Maiva Macedonië

Maiva Macedonië

Noord-Macedonië - Meer van Ohrid - Ohrid

Travis header

Maiva Macedonië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Maiva - Macedonië

Voor een scherpe prijs naar het mooie Macedonië? Dat zit je hier helemaal goed! Dit 4-sterrenhotel is gelegen aan de doorgaande weg naar Ohrid. Heel de dag is het maximaal genieten op het dakterras met een prachtig uitzicht over het meer! Met een klein zwembad en een kiezelstrand op afstand is je vakantie helemaal compleet.

Dakterras met zwembad en wellness

Je start de dag met een heerlijk ontbijt in het buffetrestaurant. Vervolgens loop je naar je kamer om jezelf om te kleden en in je bikini of zwembroek te hijsen. Op het prachtige dakterras neem je een duik in het zwembad met een geweldig uitzicht over het meer! Je geniet van de wellness met een whirlpool, sauna en stoombad with a view. Als je weer helemaal relaxed bent bestel je een verfrissend drankje bij de bar en neem je plaats op een ligbedje om verder te genieten van de zon.

Centrum van Ohrid

Op een afstand van 100 meter heb je het prachtige meer van Ohrid en een kiezelstrand. Bij het hotel huur je een fiets en bezoek je het centrum van Ohrid. Bezoek de heilige moeder van God kerk genaamd 'Sveti Bogorodica Perivlept' en bewonder de bijzondere muurschilderingen. Het duizend jaar oude Fort Samuel is ook echt een bezoekje waard, deze ligt op het hoogste punt van de berg waar Ohrid tegenaan ligt en is tegenwoordig grotendeels ook geopend voor bezoekers. Bewonder het antieke Griekse theater die waarschijnlijk in de eeuw voor Christus gebouwd is .Het theater werd begin twintigste eeuw ontdekt, tegenwoordig worden er concerten en evenementen gehouden.

Home > Hotels en appartementen > Maiva Macedonië