Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Masseria Panareo

Masseria Panareo

Italië - Puglia - Otranto

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Masseria Panareo gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Masseria Panareo - Puglia

Terwijl je een van een slok wijn geniet onder de Italiaanse zomerzon, kijk je uit over het glooiende landschap van Puglia. Dit familiehotel wordt al een aantal generaties doorgegeven binnen de familie van Alessandro en Valentina. In 1987 is de oude bouwval en boerderij omgebouwd tot een sfeervol hotel in een schitterende regio. Geniet van de verse olijfolie van eigen grond en luister naar de verhalen van dit historische stuk land. Een verblijf bij Masseria Panareo is een unieke ervaring.

Kleinschalig verblijf

Het stuk land van Masseria Panareo bestaat uit 18 hotelkamers, een fijn restaurant en een boerderij. Hier worden dagelijks verse producten als olijfolie en groenten geproduceerd door de familie. Deze worden dan dagvers gebruikt tijdens het bereiden van heerlijke maaltijden in het hotel. Er is keuze uit diverse kamertypes, waarbij je altijd beschikt over een terras waar je kunt genieten van het mooie weer en de rust van de omgeving. 

Wat te doen in Puglia?

Na een heerlijk ontbijt in het restaurant van Masseria Panareo is het tijd om de schitterende regio Puglia verder te verkennen. Het is erg leuk om met de auto de omgeving te verkennen zodat je op eigen tempo de leuke plekjes kunt bezoeken. De regio kent door het bewogen verleden veel mooie bezienswaardigheden zoals het bekende Castel del Monte, een eeuwenoud kasteel wat ver over de omgeving uitkijkt. Maak ook een uitstapje naar Lecce of Valle d’Itria, waar je de hoofdstad van de traditionele Trulli vindt. 

Home > Hotels en appartementen > Masseria Panareo