Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Masseria San Martino

Masseria San Martino

Italië - Puglia - Fasano

Travis header

Masseria San Martino Puglia voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Masseria San Martino - Puglia

Voel je helemaal thuis tijdens een verblijf bij Masseria San Martino in de schitterende regio Puglia in het zuiden van Italië. Waan je tussen de eeuwenoude olijfbomen op dit 10 hectare grote terrein wat allemaal bij het hotel hoort. Masseria San Martino wordt gerund door een Italiaans-Canadese familie wiens doel is om gasten zich welkom te laten voelen en tot rust te laten komen. Het hotel bestaat uit schitterende gerenoveerde kamers in een 18e eeuwse herenhuis.

Een luxe verblijf tussen olijfbomen

Het grondgebied van Masseria San Martino bestaat uit 2600 olijfbomen, die het herenhuis omhullen in een schitterend plaatje. Vanaf jouw ligbedje aan het zwembad kijk je uit op de heuvelachtige omgeving van Valle d’Itria. De zee is slechts enkele kilometers verwijderd van het hotel en is goed te bereiken. Het hotel is een typische "agriturismo" en er zijn diverse buitenruimtes waar je kunt genieten van het heerlijke Italiaanse weer. 

Ontdek de schitterende regio Puglia

Het fijne van een verblijf bij Masseria San Martino is dat een auto is inbegrepen tijdens je verblijf. Zo ontdek je de Valle D'Itria gemakkelijk op eigen tempo en rijd je zo naar het nabijgelegen strand. Overal in de omgeving vind je schitterende wijngaarden en olijfbomen. Puglia is dan ook een van de grootste wijnleveranciers van Italië. In de omgeving vind je een aantal pittoreske dorpjes waar je heerlijk kunt dineren en van het goed Italiaanse leven kunt genieten. 

Home > Hotels en appartementen > Masseria San Martino