Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Masseria Selvaggi

Masseria Selvaggi

Italië - Puglia - Ceglie Massapica

Travis header

Masseria Selvaggi Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Masseria Selvaggi - Puglia

In het zuiden van Italië zul je de term Masseria regelmatig tegenkomen. Een Massaria is een landhuis of boerderij grenzend aan een stuk land of bos. Veel van deze gebouwen zijn tegenwoordig omgetoverd tot schitterende hotels of bed en breakfasts. Masseria Selvaggi is dan ook niks anders. Een schitterende boerderij uit 1700 omgebouwd tot hotel waarbij je in een traditionele trulli kunt slapen. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. 

Persoonlijke aandacht

Je geniet van een unieke ervaring als je bij Massaria Selvaggi voor een kamer in een Trulli gaat. Deze traditionele puntige huisjes werden vroeger gemaakt zonder cement zodat ze snel konden worden afgebroken om te verhuizen. Tijdens je verblijf in de huisjes geniet je van persoonlijke aandacht en staat er elke dag een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Goede service staat hoog in het vaandel bij Gregorio en zijn familie, die het hotel runnen. Je zult je snel thuis voelen tijdens een verblijf in dit sfeervolle hotel in Puglia. 

Wat is er te doen in Puglia?

Na het ontbijt wat elke dag voor je klaar staat, kun je een duik nemen in het zwembad van het hotel. Je kijkt uit over de typische olijfbomen op de schitterende omgeving in de regio Puglia. Er zijn fietsen beschikbaar zodat je op eigen tempo de omgeving kunt verkennen, maar met een auto is het ideaal. Verken de oude stad Lecce, waar je een eeuwenoud amfitheater vindt. Of breng een bezoek aan een van de mooie stranden als bij Torre dell’Orso. 

Home > Hotels en appartementen > Masseria Selvaggi