Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Melody Studios Rhodos

Melody Studios Rhodos

Griekenland - Rhodos - Faliraki

Travis header

Melody Studios Rhodos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Melody Studios - Rhodos

Dat dit knusse appartementencomplex op Rhodos maar 2-sterren heeft snappen wij niet, als je kijkt naar de gezelligheid die Melody Studios uitstraalt. Je bent voorzien van een heerlijk zwembad in de mooie tuin vol bloemen en planten. Je hebt tijdens je vakantie bij Melody Studios in ieder geval het ultieme vakantie gevoel! 

Rhodos-Stad

Heb je zin om er een dagje uit te gaan? Je kunt gemakkelijk een auto huren in Griekenland, maar het openbaar vervoer is ook een optie. Als je iets meer richting het noorden reist kom je op Rhodos-Stad. Hier kun je cultuur snuiven en het stadscentrum, die al meer dan 2000 jaar oud is, bezoeken. In de Mandráki haven vind je meer levendigheid en is ook echt een pareltje om te zien. Ben je meer van de excursies? Informeer dan eens naar Lindos, het witte stadje van Rhodos.

Verzorging

Heb je geen zin om elke keer zelf te koken? Begin de dag dan goed met een ontbijtje in het restaurant. Je bepaalt namelijk zelf of je bij je reis op basis van logies óf dat je ontbijt erbij boekt. Bij de snackbar op het complex kun je tussendoor lekkere drankjes en snacks nuttigen. 

Home > Hotels en appartementen > Melody Studios Rhodos