Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Minos Ambassador Kreta

Minos Ambassador Kreta

Griekenland - Kreta - Rethymnon

Travis header

Minos Ambassador Kreta op Kreta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Minos Ambassador - Kreta

Minos Ambassador is een Adults Only hotel, wat betekent dat er alleen gasten van minimaal 16 jaar welkom zijn. Hierdoor is het een geliefde accommodatie voor jonge stellen of oudere mensen die graag even zonder kinderen vakantie willen vieren. Het is een zeer kleinschalig complex met slechts 50 kamers, waardoor je alle aandacht krijgt van het vriendelijke personeel. Daarbij biedt het hotel vele faciliteiten en er is overal aan gedacht!

Een vakantie vol plezier en vertier

Bij Minos Ambassador hoef je je geen minuut te vervelen. Zo klein als het hotel is, zo groot is het aanbod aan faciliteiten. Om te beginnen is er een binnenzwembad en een groot buitenzwembad op het dak van het hotel. In het hotel is er een buffetrestaurant, een restaurant aan het zwembad én zijn er nog twee losse bars. Nabij het complex vind je drie lokale restaurants en twee bars voor een hapje buiten de deur. Om je dagen in te vullen heb je keuze uit verschillende activiteiten, zoals fietsen huren, tafeltennissen, relaxen in het Turks stoombad of kies een van de verschillende watersporten op het strand. Ook wordt er een keer per week een liveshow gegeven door het gezellige entertainmentteam. Bij het naastgelegen Minos hotel kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten.

Even weg, maar toch een beetje thuis

Minos Ambassador is een vrij nieuw hotel dat volledig modern en luxe is ingericht. Het zal hierdoor helemaal als thuis aanvoelen. De zwembaden en restaurants bevinden zich op het dak van het hotel, waardoor je een weids en schitterend uitzicht hebt over het historische stadje Rethymnon, de zee en het zandstrand vlak bij het hotel. Hier wil je niet meer weg...

Home > Hotels en appartementen > Minos Ambassador Kreta