Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Mizo

Noord-Macedonië - Meer van Ohrid - Ohrid

Travis header

Mizo voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Mizo - Noord-Macedonië

Met uitzicht op de St. Jovan Kaneo kerk ligt hotel Mizo op een ideale plek om cultuur te snuiven en dit af te wisselen met een frisse duik in het zwembad of de zee. Speel een potje volleybal en geniet daarna van de zon op het zonneterras of ga er juist op uit. ’s Avonds kan er gegeten worden in het à-la-carterestaurant of je kunt zelf koken in het appartement. Bij Mizo in Noord-Macedonië kan het allemaal!

Omgeving

Het historisch centrum van Ohrid ligt ongeveer 1400 meter bij Mizo vandaan. Hier kun je een kijkje nemen bij het antiek theater van Ohrid dat opgenomen is in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Verder ligt Mizo aan het Meer van Ohrid en aan het strand. De rustige ligging zorgt voor een heerlijke vakantie met prachtig uitzicht.

Hotelkamers en appartementen

Mizo heeft zowel hotelkamers als appartementen. Je kunt kiezen voor een kamer met uitzicht op het meer, of een kamer aan het zwembad. De appartementen zijn voorzien van een balkon of terras. Het uitzicht van de appartementen kan variëren van zwembadzijde tot meerzicht of tuinzijde. Verder zijn alle kamers en appartementen voorzien van gratis wifi en airco én Mizo is over het algemeen ook nog eens heel voordelig te boeken.

Home > Hotels en appartementen > Mizo