Mizo

Macedonië - Meer van Ohrid - Ohrid

Travis header

Mizo - Macedonië

Met uitzicht op de St. Jovan Kaneo kerk ligt hotel Mizo op een ideale plek om cultuur te snuiven en dit af te wisselen met een frisse duik in het zwembad of de zee. Speel een potje volleybal en geniet daarna van de zon op het zonneterras of ga er juist op uit. ’s Avonds kan er gegeten worden in het à-la-carterestaurant of je kunt zelf koken in het appartement. Bij Mizo in Macedonië kan het allemaal!

Omgeving

Het historisch centrum van Ohrid ligt ongeveer 1400 meter bij Mizo vandaan. Met de gratis leenfietsen van het hotel ben je er zo. Hier kun je een kijkje nemen bij het antiek theater van Ohrid dat opgenomen is in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Verder ligt Mizo aan het Meer van Ohrid en aan het strand. De rustige ligging zorgt voor een heerlijke vakantie met prachtig uitzicht.

Kamers en appartementen

Mizo heeft zowel kamers als appartementen. Je kunt kiezen voor een kamer met uitzicht op het meer, of een kamer aan het zwembad. De appartementen zijn voorzien van een balkon of terras. Het uitzicht van de appartementen kan variëren van zwembadzijde tot meerzicht of tuinzijde. Verder zijn alle kamers en appartementen voorzien van gratis wifi en airco én Mizo is over het algemeen ook nog eens heel voordelig te boeken.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen