Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paradise Island Malediven

Paradise Island Malediven

Malediven - Malediven - Noord-Male Atol

Travis header

Paradise Island Malediven op de Malediven voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Paradise Island Resort - Malediven

Staan de Malediven al een hele tijd op je vakantielijstje? Dat snappen wij helemaal! Paradise Island Resort is hét perfecte verblijf wanneer je in volledige luxe op vakantie wilt. Het resort beschikt over vijf sterren en dat zie je overal terug. Je verblijft op het eiland Lankanfinolhu, een eiland dat exact hetzelfde is als van die droomplaatjes die je altijd ziet van de Malediven. Denk aan extreem witte stranden, azuurblauwe wateren en adembenemende uitzichten. Wedden dat je niet meer naar huis wilt?

Luxe verblijf

Het resort beschikt over 250 kamers die absoluut ook paradijselijk zijn. Je vindt een aantal Superior Beach Bungalows op het resort, maar je kunt ook kiezen voor een prachtige waterbungalow die op palen op het water staan. Deze laatstgenoemde bungalows beschikken over extra luxe en je springt zo vanaf je terras in de lagune.

Faciliteiten van Paradise Island

Het luxe resort geeft je direct een tropische vibe. Geniet van alle faciliteiten van Paradise Island Resort. Er is een groot zwembad aanwezig en je kunt lekker ontspannen in de wellness. Omdat je op basis van volpension verblijft, kun je zo aanschuiven bij het buffetrestaurant. Wandel daarna nog even langs de lagune en vergeet niet te genieten van deze unieke momenten. Hoe kan een plek zó mooi zijn? Resort Paradise Island op de Malediven is exact zoals de naam het al zegt: een waar paradijsje op aarde. Let's go!

Home > Hotels en appartementen > Paradise Island Malediven