Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Quinta Jardins do Lago

Quinta Jardins do Lago

Portugal - Madeira - Funchal

Travis header

Quinta Jardins do Lago op Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Quinta Jardins do Lago - Madeira

Na een heerlijke dag wandelen door de waanzinnige natuur op het eiland Madeira kom je thuis bij Quinta Jardins do Lago. Dit exclusieve hotel ligt vlak bij het strand zodat je de laatste uurtjes van de dag nog goed kunt spenderen in de zon. Daal neer op een van de strandbedjes die al voor je klaar staan bij het zwembad en neem een heerlijk koud drankje bij de bar. Het hotel heeft een mooi, stijlvol gebouw waar je een restaurant, bar en fitnessruimte vindt. 

Mooie ligging

Quinta Jardins do Lago is een mooi strandhotel wat iets hoger gelegen ligt aan het stadje Funchal. Het centrum is makkelijk te bereiken met een korte wandeling of met de auto. De kamers van dit hotel worden omringd door 25.000 vierkante meter aan schitterende tuinen. Dit zorgt voor een unieke sfeer tijdens jouw verblijf in het hotel. Naast het hotel bevindt zich een bushalte en het strand is op slechts 1,5 kilometer afstand makkelijk te bereiken.

Wat te doen op Madeira?

Madeira is het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan. Vooral in het voorjaar wordt deze bijnaam goed nageleefd en bloeit het eiland op tot een kleurrijke baken midden in de oceaan. Ontdek de eeuwenoude laurierbossen bij Ribeiro Frio of neem een duik in het groene ketelmeer bij Queimadas in het noordoosten van Madeira. Voor de echte waaghalzen is er een spectaculaire wandeltocht over de drie hoogste toppen van het eiland. Na een dag in de natuur kom je weer fijn thuis bij jouw accommodatie bij Quinta Jardins do Lago. 

Home > Hotels en appartementen > Quinta Jardins do Lago