Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Riad Dama

Hotel Riad Dama

Marokko - Centraal Marokko - Marrakech

Travis header

Hotel Riad Dama voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Riad Dama - Marokko

Altijd al het prachtige Marokko willen ontdekken? Dat kan! In dit prachtige hotel in de binnenstad van Marrakech beleef je de typische Marokkaanse leefstijl. De rustgevende spa, romantische patio en een dakterras met uitzicht over het centrum maken jouw vakantie helemaal compleet!

Zonnen op het dakterras

Je wordt wakker en begint de dag met een heerlijk vers ontbijtje, om vervolgens de stad in te duiken en de Marokkaanse cultuur te beleven. Of je kiest ervoor om de hele dag in het hotel te blijven hangen en te genieten van de luxe wellness. Buiten stap je in de whirlpool en tegen betaling maak je gebruik van de spa, hamam of een heerlijke massage! Vervolgens geniet je van de stralende zon op het luxe dakterras en bestel je een lekker drankje aan de bar. 

Marrakech

In het drukke Marrakech is altijd wat te doen! Breng een bezoek aan het Djemaa el Fna-plein, hier zijn overdag slangenbezweerders, verhalenvertellers en dansgroepen, in de avond verandert het hier in een groot eetfestijn. Vlakbij het plein vind je de Koutoubia moskee, hier neem je een kijkje in de grootste moskee van Marrakech. Of beschouw het grote paleis 'Bahia Palace', dit meesterwerk is gemaakt door minister Ahmed bin Musa in de 19e eeuw, om de naam van zijn vrouw te herdenken. Ben je meer op zoek naar rust? Bezoek dan de prachtige Jardin Majorelle tuin, de bijzondere tuin is in 1924 ontworpen door de Franse kunstenaar Jacques Majorelle.

Home > Hotels en appartementen > Hotel Riad Dama