RIU La Mola

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU La Mola:

RIU La Mola - Formentera

Geniet gezellig met ze alle op het Spaanse eiland Formentera, die behoord tot de eilanden groep Balearen. Met het strand voor de deur belooft dit een heerlijke vakantie te worden. Terwijl de kinderen zich urenlang vermaken in de miniclub, sla jij een balletje op de tennisbaan of ontspan je bij de wellness. Breng 's middags een bezoek aan het centrum van Es Calo, wat op slechts 1500 meter afstand ligt van RIU La Mola. Of neem je een verfrissende duik in het buitenbad. 

Verblijf

Verblijf in een moderne kamer met een geweldig uitzicht over de zee. Zo kun je vanaf je balkon samen genieten van een prachtige zonsondergang. Bovendien beschikken de kamers over een koele airco, gratis wifi om alle vakantiekiekjes door te sturen en een balkon of terras met een zitje. Schuif 's ochtends direct aan bij het ontbijt en bedenk wat jullie die dag gaan doen, lekker relaxen bij het hotel of het eiland ontdekken? Kom in de avond terug voor een heerlijk diner bij het buffetrestaurant of bij het strandrestaurant. Bij RIU La Mola is het puur genieten!

Omgeving

Wil je een dag het prachtige eiland ontdekken? Huur dan een auto en zie zo alles wat jij wilt zien! Wandel over de prachtige haven van La Savina en bezoek hier een lekker restaurantje, bewonder de luxe jachthavens en ga langs de leukste winkeltjes. Bewonder de prachtige vuurtoren uit het jaar 1800, die in 2001 geautomatiseerd is. Zo kijk je vanaf het hoogste puntje over de prachtige zee, hoe mooi is dat?

 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel