Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Royal Horizon Baobab

Royal Horizon Baobab

Senegal - Thiès - Somone

Travis header

Royal Horizon Baobab Thiès voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Royal Horizon Baobab - Senegal

Als we de recensies van reizigers mogen geloven is Royal Horizon Baobab een van de beste all-inclusive hotels van Senegal. Bij dit hotel kun je niet alleen genieten van een hele uitgebreide all-inclusive formule, maar ook van meerdere zwembaden. Geen zin in het zwembad? Dan kun je natuurlijk ook met je vers geshakete cocktail aan het privéstrand relaxen. Als je met het hele gezin naar dit hotel wilt, is dat geen probleem! Er is hier namelijk rekening gehouden met dagelijks vermaak voor kinderen. Van 09:30-17:00 uur kunnen kinderen aanschuiven bij activiteiten van Little Babu Club en natuurlijk kunnen zij zich ook vermaken in het zwembad.

Suites aan het strand

Royal Horizon Baobab beschikt over een breed aanbod van maar liefst 150 kamers. De standaardkamers zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en beschikken over onder andere een airco, eigen balkon of terras met zitje en een ruime kamer waarin je Afrikaanse details terugvindt. Ben je toe aan meer luxe? Kijk dan eens naar de kamers met zeezicht en frontaal zeezicht. Als je voor de kamer met zeezicht kiest, heb je vanaf het hotel zicht op de zee. Bij de kamer met frontaal zeezicht beschik je over een eigen suite aan het strand met direct zicht op de zee en een privéterras. 

Activiteiten

Ben je sportief aangelegd en toe aan een beetje beweging tijdens je ontspannen vakantie in Senegal? Royal Horizon Baobab beschikt over een breed aanbod aan activiteiten. Ga op het strand volleyballen, doe mee aan de dagelijks zumbales of ga geconcentreerd boogschieten. Tegen betaling kun je de zee van Senegal op een avontuurlijke manier gaan ontdekken. Vlieg over het water tijdens het windsurfen of laat je leiden door de wind in een zeilboot. Genoeg avontuur en beweging te bieden dus!

Home > Hotels en appartementen > Royal Horizon Baobab