Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Royam

Senegal - Thès - Saly

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Royam gevonden bij:

Royam - Senegal

Het 4-sterren Royam in Senegal is een plek om echt verliefd op te worden! Je verblijft in typisch Afrikaanse huisjes met rieten daken. Wat je op zal vallen is dat alle huisjes aan de buitenzijde rood zijn beschilderd waardoor het er gezellig uitziet. Je verblijf bij Royam standaard op basis van halfpension, maar je kunt ook kiezen voor all-inclusive. Dit houdt in dat jij zorgeloos de gehele vakantie kunt aanschuiven bij het restaurant, twee keer per week een buffet, de rest van je week à-la-carte!

Tropische tuin

Royam heeft een prachtige tropische tuin met palmbomen, dus het vakantiesfeertje zit er snel in. Het gezellige Saly ligt om de hoek van het hotel. In het hotel kun je gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten en je zou het niet zeggen, maar ook in Afrika kun je gewoon een oud-Hollands potje jeu-de-boulen. Tegen betaling zijn er waterfietsen te huur en voor de liefhebbers kun je in de omgeving zelfs vissen. En natuurlijk kun je ook gewoon een lekkere verfrissende duik in het zwembad nemen!

Local lunch experience

In Senegal is het mogelijk om een local lunch experience te boeken. Je kunt het beste even bij de receptie van Royam informeren. Tijdens deze excursie ga je mee met de lokale bevolking naar de markt om inkopen te doen, vervolgens ga je thuis bij mensen maaltijden voorbereiden en deze hierna ook met zijn allen opsmikkelen. Hier ontdek je echt de Afrikaanse cultuur en proef je de verschillende geuren en smaken van de Senegalese keuken. Echt een aanrader!

Home > Hotels en appartementen > Royam