Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Royam

Senegal - Thès - Saly

Travis header

Royam Thès voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Royam - Senegal

Het 4-sterren Royam in Senegal is een plek om echt verliefd op te worden! Je verblijft in typisch Afrikaanse huisjes met rieten daken. Wat je op zal vallen is dat alle huisjes aan de buitenzijde rood zijn beschilderd waardoor het er kleurrijk uitziet. Je verblijf bij Royam standaard op basis van halfpension, maar je kunt ook kiezen voor all-inclusive. Dit houdt in dat jij zorgeloos de gehele vakantie kunt aanschuiven bij het restaurant, twee keer per week een buffet, de rest van je week à-la-carte!

Weetje: De barman koopt alle drankjes lokaal in, dus je vind hier geen standaard Heineken bier, maar bijvoorbeeld wel een Flag biertje. Je bent niet voor niets op vakantie toch?

Tropische tuin

Royam heeft een prachtige tropische tuin met palmbomen, dus je bent al snel in de vakantiesfeer. Het gezellige Saly ligt letterlijk om de hoek van het hotel en het hotel ligt direct aan het fijne zandstrand. Voor de actieve gasten biedt het hotel fitnessfaciliteiten en voor waterliefhebbers zijn er waterfietsen te huur. En natuurlijk kun je ook gewoon een verkoelende duik nemen in het zwembad.

Local lunch experience

Als je naar Senegal gaat is het wel zo leuk om ook iets van het land te zien. Ga bijvoorbeeld een dagje mee naar Lac Rose, waar je net als bij de Dode Zee in kunt drijven! Ook is het mogelijk om een local lunch experience te boeken. Je kunt het beste even bij de receptie van Royam informeren. Tijdens deze excursie ga je mee met de lokale bevolking naar de markt om inkopen te doen, vervolgens ga je thuis bij mensen maaltijden voorbereiden en deze hierna ook met zijn allen opsmikkelen. Hier ontdek je echt de Afrikaanse cultuur en proef je de verschillende geuren en smaken van de Senegalese keuken. Echt een aanrader! 

Home > Hotels en appartementen > Royam