Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sol Nessebar Bay

Sol Nessebar Bay

Bulgarije - Burgas - Nessebar

Travis header

Sol Nessebar Bay Bulgarije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sol Nessebar Bay - Bulgarije

Het prachtige Sol Nessebar Bay behoort tot het Sol Nessebar Beach Resort, waardoor sommige faciliteiten gemeenschappelijk zijn. Sol Nessebar Bay beschikt over een buitenbad met 5 glijbanen waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken. En als je op zoek bent naar iets romantisch, dan kun je kiezen voor een wandeling over het aangelegen strand.

All-inclusive

Omdat je bij Sol Nessebar op basis van all-inclusive verblijft, geniet je optimaal van je vakantie in het prachtige Bulgarije. Natuurlijk zit je ontbijt, lunch en diner hierbij inbegrepen, maar ook snacks, lunch aan het strand, ijsjes en een high tea zijn inclusief. Als je zin hebt in een verfrissend drankje kun je met je inbegrepen cocktail vertoeven aan het zwembad. Toe aan een beetje beweging tijdens je relaxte vakantie? Je kunt hier samen een potje volleyballen, voetballen of aan de slag gaan in de fitness. 

Kamers

Sol Nessebar Bay beschikt over 629 kamers die verdeeld zijn over 2 gebouwen. Je kunt bij je boeking kiezen voor de kamer die het beste bij jouw behoeftes past. De standaardkamers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie in Bulgarije, zoals onder andere: een airco, gratis wifi, televisie en een eigen balkon of terras met zitje. Als je extra goedkoop wilt verblijven, dan kun je kiezen voor een voordeelkamer. Toch toe aan meer luxe tijdens je vakantie? Ga dan voor een kamer met uitzicht op de zee. Zo kun je samen genieten van de wonderbaarlijke zonsondergang.

Home > Hotels en appartementen > Sol Nessebar Bay