Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Trianta Hotel Apartment Rhodos

Trianta Hotel Apartment Rhodos

Griekenland - Rhodos - Trianda

Travis header

Trianta Hotel Apartment Rhodos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Trianta Hotel Apartment - Rhodos

Wil jij Rhodos verkennen? Dan zit je bij Trianta Aparthotel helemaal bij het juiste adres! Vanaf het hotel is het eenvoudig om naar verschillende badplaatsen te reizen en ook is het strand op een kleine 15 minuten lopen. Bij het complex vind je onder andere een zwembad en bar waar je de gehele dag lekker kunt ontspannen. 

Omgeving 

Als je nog meer van het eiland wilt verkennen is het mogelijk om een auto te huren. Doe je dit liever niet dan raden wij je aan om via de lokale bus de mooie plekken te verkennen! Tijdens jouw avontuur mag een bezoek aan Rhodos-Stad niet ntbreken. Hier vind je een historisch stadscenturm met middeleeuwse bezienswaardigheden die je kunt bewonderen. Tip: ga een kijkje nemen bij de Mandráki haven, dat is een gave wandelroute! 

Faciliteiten 

Wil je even afkoelen? Trianta Aparthotel biedt een buitenbad aan met een zonneterras waar je gebruik kunt maken van ligbedden en parasols. Voor de kleinere onder ons is er een kinderbad aan het zwembad. De zwembaden liggen dus lekker centraal bij elkaar. 

Home > Hotels en appartementen > Trianta Hotel Apartment Rhodos