Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Marmari Beach

TUI BLUE Atlantica Marmari Beach

Griekenland - Kos - Marmari

Travis header

TUI BLUE Atlantica Marmari Beach op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Atlantica Marmari Beach - Kos

TUI BLUE Atlantica Marmari Beach is gebouwd als een gezellig klein dorpje. Omringd door mooie tuinen, het zandstrand en het centrum van Marmari. Dus ga of een dagje naar het strand of bezoek het centrum van Marmari, waar veel te zien is! Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben bij de miniclub, relax jij lekker aan een van de drie zwembaden met een goed boek en een heerlijk drankje, echt even bij komen. 

Verblijf

Word wakker in een prachtige gerenoveerde kamer, met airco, een koelkast, ruime badkamer en een balkon of terras met een zitje. Schuif aan bij een heerlijk ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen: het eiland ontdekken, luieren bij het zwembad/strand of mee doen met diverse activiteiten. Zo kun je gemakkelijk een middag een potje tafeltennis of volleybal spelen met z'n allen. Sluit je dag vol gezelligheid en plezier af met een heerlijk diner bij het à-la-carterestaurant. 

Ontdek Kos

Wil je het Griekse eiland Kos ontdekken? Huur dan zeker een fiets of auto en rijd langs de plekken die jij graag wilt zien. Met de fiets ben je lekker mobiel op Kos-Stad en parkeer je zo je fiets op elke hoek! Bovendien is Kos het fietseiland van Griekenland. Of geniet van een heerlijke boottocht naar de Turkse stad Bodrum, want waarom zou je geen twee landen bezoeken in een vakantie? Je bent binnen ongeveer 30 - 40 minuten al in Turkije. 

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Marmari Beach