TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh

Travis header

Bekijk de prijzen van TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh:

TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh - Egypte 

Word wakker met een prachtig uitzicht over de zee vanaf jou balkon, dat is pas lekker wakker worden. Schuif vervolgens aan bij een heerlijk ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen, duiken, relaxen of de omgeving ontdekken? TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh is erg divers en er zijn genoeg dingen te doen voor alles en iedereen! Alles word hier voor je geregeld, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. 

Faciliteiten

TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh beschikt over maar liefst 8 bars, dus een gezellig avondje zit er zeker in. Lekker eten ontkom je hier niet aan, van een heerlijk ontbijt tot diner is het optimaal genieten. Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben bij de miniclub, relax jij heerlijk uit bij de wellness en kies jij voor een rustgevende behandeling. Bovendien ligt het hotel direct aan het strand en klaar voor jou gebruik, dus schoenen aan, handdoek mee en kies een ligbed waarop je heerlijk kan genieten.

Kamer

Wakker worden met een zicht op de zee wilt iedereen toch wel? Gelukkig kan dat bij TUI MAGIC LIFE Sharm el Sheikh, vanaf jouw balkon heb je het mooiste uitzicht! De kamers beschikken over een koele airco zo heb je nooit last van te warme nachten, gratis wifi om al je vakantiefoto's door te sturen, een gevulde minibar klaar voor gebruik en natuurlijk een balkon met een zitje waar je even heerlijk wakker op kunt worden!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel