Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire op Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Van der Valk Plaza Island Residence - Bonaire

All-inclusive genieten op het prachtige Bonaire? Dat doe je bij het sfeervolle Van der Valk Plaza Island Residence in Kralendijk. Dit 4-sterrenresort ligt direct aan het strand en beschikt zelfs over een eigen huisrif waar je kunt snorkelen en duiken. Ook heeft het hotel een eigen haven en een eigen strand. Optimaal genieten van het strand- en zeeleven dus!

Luxe vakantie op Bonaire

Alle kamers van Van der Valk Plaza Island Residence zijn het boeken waard. De appartementen van Van der Valk Plaza Island Residence zijn te vinden op het splinternieuwe villa eiland in de lagune. In totaal zijn er 125 kamers aanwezig die verspreid zijn over slechts 2 verdiepingen. Lekker overzichtelijk dus! Het villa eiland heeft een eigen receptie en er is een heerlijk tropisch zwembad. Verblijven doe je hier op basis van logies, maar het kan ook op basis van all-inclusive, want op vakantie denk je natuurlijk het liefst nergens anders aan dan wat je volgende cocktail wordt. Hiermee heb je ook toegang tot de overige faciliteiten buiten het villa eiland.

TIP: Upgrade naar all-inclusive, zodat je ook toegang hebt tot de faciliteiten van het hoofdgebouw alle zwembaden en het strand (zie ook Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire)

Ontdek de onderwaterwereld van het eiland

Op het terrein van Van der Valk Plaza Island Residence vind je een groot en vernieuwd zwembad dat bijna direct aan zee ligt. Een duik in de oceaan is dus ook zeker een optie. Op het privéstrand staan ligbedjes waar je als gast gebruik van kunt maken. Wat deze plek op Bonaire extra bijzonder maakt, is dat er een heuse duikschool aanwezig is. Je kunt hier dus kennismaken met duiken of er zelfs je PADI halen! Het koraalrif is hier zo kleurrijk en magisch dat je er ook erg goed kunt snorkelen. In de avond schuif je aan in het buffetrestaurant The Tipsy Seagull of geniet je van lekkere hapjes en drankjes bij de Palm Beach Bar. Fijn hè, Bonaire?

Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire