Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Venus Beach Cyprus

Venus Beach Cyprus

Cyprus - Cyprus - Paphos

Travis header

Venus Beach Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Venus Beach - Cyprus

Het Venus Beach is een 5-sterrenhotel op Cyprus waar je volledig tot rust kan komen, gelegen aan een van de mooiste stranden op Cyprus met helderblauwe zee en schoon zandstrand. Dicht bij het hotel vind je gemakkelijk restaurantjes, supermarkten en souvenirwinkeltjes. Voor gezelligheid rondom het hotel zit je bij Venus Beach aan het juiste adres!

Paphos

Het centrum van Paphos ligt op een afstand van 3 kilometer. Hier vind je een gezellige kleine haven op ongeveer 5 minuten afstand rijden. Vind je een stukje rijden voor een nog mooier strand niet erg? Pak dan de bus en 15 minuten later sta je met je voetjes in het zand op Coral Bay Beach. Het is echt prachtig daar! 

Pak die zon!

Voornamelijk de maanden juni, juli en augustus zijn echte warme maanden op Cyprus. Je kunt dan ook volop genieten van de zon en een kleurtje opbouwen. Ga jij nu liever buiten de vakanties weg? Kijk dan eens naar mei en oktober. Je geniet dan alsnog van een temperatuurtje van 25 graden met zon. Ook in deze maanden kun je dus genoeg genieten van het strand of lekker luieren aan het zwembad!

Home > Hotels en appartementen > Venus Beach Cyprus