Virginia Studios Lesbos

Griekenland - Lesbos - Anaxos

Travis header

Vergelijk de prijzen van Virginia Studios Lesbos en bespaar:

Virginia Studios - Lesbos

Virginia Studios Lesbos is een kleinschalig complex vol appartementen. Het complex is gelegen in Anaxos, op het Griekse eiland Lesbos. In 1 van de 18 mooie appartementen kom je geheel tot rust en vanuit je appartement kun je gemakkelijk naar het zwembad of het strand. 

Omliggende dorpjes

Petra is een dorpje dichtbij Anaxos. Dit bergdorpje is net iets drukker dan Anaxos, maar je ziet hier wel de traditionele sfeer terug. Petra wordt in tweeën gedeeld door een 40 meter hoge rots. Wil jij het perfecte uitzicht? Nadat je 115 treden naar boven loopt, vind je het kerkje Panagia Glikofilousa met een geweldig uitzicht. 

Badplaats Anaxos

In Anaxos vind je bovendien veel gezellige winkels, goede restaurants en gezellige barretjes, allemaal op maar 200 meter van het complex. Voor een avondwandeling raden wij de lange boulevard aan, dit is echt een must-do! Anaxos zelf is een wat rustigere badplaats, maar hierdoor niet minder gezellig. Voldoende te zien in de buurt van Virginia Studios om je goed te vermaken tijdens je zonvakantie op Lesbos.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen