Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Wynwood Boutique Hotel

Wynwood Boutique Hotel

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Wynwood Boutique Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Wynwood Boutique - Willemstad

Curaçao staat bekend om haar kleurrijke gebouwen, vriendelijke mensen en lekkere eten. Deze drie elementen vind je ook zeker terug bij dit hotel. Je waant je in een wereld voor prachtige kleuren; een perfecte uitvalsbasis voor jouw reis door Curaçao.

Een inspirerende setting voor kleurrijke dromen

Wynwood Boutique valt goed op door het kleurgebruik van de gebouwen. Het is gelijk een vrolijk welkom! Je wordt gastvrij ontvangen door de medewerkers en komt terecht op een hele trendy en kleurrijke kamer. Het hotel is kleinschalig, maar daardoor lekker rustig. Bovendien is het van alle gemakken voorzien en is er zelfs een fijn zwembad voor de nodige verkoeling en ontspanning. Iedere kamer is uniek en een plaatje ‘an sich’. Het motto van Wynwood is dan ook: ‘Droom in felle kleuren en word geïnspireerd wakker’. En inspiratie voor dé perfecte instafoto vind je hier zeker! Overal waar je kijkt, vind je de meest kleurrijke gebouwen, gekke prints en prachtige uitzichten.

Prikkel je smaakpapillen

Vanuit Wynwood Boutique verken je snel het bruisende centrum van Willemstad; het hotel bevindt zich namelijk in de hippe wijk Pietermaai. Ook ligt het hotel op steenworp afstand van de bekende Koningin Emmabrug. Bij het hotel verblijf je op basis van logies, dus dat geeft jouw de perfecte gelegenheid om in de omgeving van het hotel op zoek te gaan naar de leukste restaurants! Hier proef je de echte authentieke keuken van Curaçao. Vooral in Willemstad zijn er genoeg leuke eettentjes die jouw smaakpapillen kunnen prikkelen. Ga verder dolfijnen spotten of snorkelen in het heldere, azuurblauwe zeewater rondom Curaçao. Voor watersportliefhebbers is Curaçao ook echt the place to be!

Tip: Naast Wynwood Boutique zit Mundo Bizarro waar regelmatig live salsamuziek wordt gedraaid en veel gedanst wordt. Echt een aanrader!

Home > Hotels en appartementen > Wynwood Boutique Hotel