↩ Terug naar alle stedentrips


Lissabon stedentrip

Goedkoopste stedentrip naar Lissabon van dit moment:

Vanafprijs: 146 euro*

Accommodatie: Residencial Lar Areeiro
Aantal sterren: 3-sterren
Land: Portugal
Stad: Lissabon

Vertrekdatum: 19 maart 2019 (Meerdere data mogelijk, maar de prijs kan verschillen)
Duur: 3 dagen
Verzorging: Logies en ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingStedentrip naar Lissabon

De prachtige, energieke hoofdstad van Portugal nodigt uit voor een uitmuntende stedentrip. Geniet van de stad met de rijke geschiedenis, het romantische karakter en de overheerlijke keuken. Lissabon is top, voor zowel jong als oud. Ontdek het zelf met deze top aanbieding voor een stedentrip naar Lissabon en geniet van een paar dagen ertussenuit.

Romantiek in Lissabon

Lissabon is een geliefde bestemming, het is de ideale plek voor een goedkope stedentrip. Er zijn een tal van redenen om te kiezen voor de Portugese hoofdstad; het klimaat is aangenaam, de ligging aan zee is prettig en de rijke cultuur komt in de gehele stad tot uiting. Je kunt er struinen door de romantische steegjes en je vergapen aan de mooie gebouwen, fonteinen en pleinen. Ook lekker eten hoort er zeker bij tijdens een goedkope stedentrip in Lissabon. Bacalhau, gezouten stokvis, is een bekend gerecht en wordt veel gegeten in Lissabon.

Historisch Lissabon

De stad kent een rijke historie. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan kende de stad zeevaarders, maar ook staat Lissabon bekend om zijn geschiedenis met ontdekkingsreizigers. De vele gebouwen in de stad wijzen hier op zoals het klooster Mosteiro dos Jerónimos. Andere indrukwekkende bezienswaardigheden zijn de Torre de Belém en het kasteel ‘Castelo de São Jorge’. Al wandelend door de stad ontdek je veel van de Portugese geschiedenis.

Lissabon is een heerlijke plek

Travelhunter heeft een aantrekkelijke actie voor een goedkope stedentrip naar Lissabon. Om deze mooie stad te leren kennen is dit een unieke kans. Pak hem met beide handen aan en beleef een aantal fijne dagen in het zuiden van Europa. Je kunt er cultuur snuiven, wandelen door de drukke straat ‘Rua Augusta’ en genieten van de Portugese gewoonten en gebruiken. Alle ingrediënten voor een fijne goedkope stedentrip naar het mooie Lissabon!


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Andere goedkope stedentrips

Porto ► €139 p.p.

  Meer info
Barcelona stedentrip

Barcelona ► €149 p.p.

  Meer info
Dubai stedentrip

Dubai ► €432 p.p.

  Meer info
Bekijk meer goedkope stedentrips