Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Parc la Clusure

Parc la Clusure

België - Ardennen - Tellin

Aanbieder: Parc la Clusure Roompot

Parc la Clusure - Ardennen

Geniet van een fijn verblijf in de natuur bij Parc la Clusure in de Ardennen. Elke dag een frisse neus halen in de schitterende heuvelachtige omgeving terwijl je uitrust bij je comfortabele accommodatie. Er is voor jong en oud altijd iets te beleven op dit vakantiepark en in de omgeving. Ervaar de Belgische gastvrijheid terwijl je een koud drankje op het terras drinkt of ga op avontuur met de kids. Voor ieder wat wils op Parc la Clusure!

Avontuurlijke vakantie in de Ardennen

Paintballen, pijl en boogschieten of een tipi in het bos bouwen? Er is zoveel te doen in en rond Parc la Clusure! Er zijn genoeg activiteiten voor het hele gezin, waaronder een tocht met kompas bewandelen of roofvogels africhten. Het is ook mogelijk om de Ardennen met de mountainbike of kano te bewonderen. Na een lange actieve dag in de natuur kun je verkoeling zoeken bij het zwembad of bij de nabijgelegen rivier de Lomme. Drink hier een lekker Belgisch biertje terwijl je terugkijkt op een mooie vakantiedag. 

Alle faciliteiten voor een topvakantie

Parc la Clusure heeft alle faciliteiten in huis voor een geslaagde vakantie. Er is een fijn verwarmd zwembad waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl je zelf geniet van het zonnetje. Naast het zwembad zijn er sportvelden waar het altijd gezellig is. Zo kan er worden gevoetbald en kun je er beachvolleyballen. Ook ontbreken een tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan natuurlijk niet aan dit veelzijdige vakantiepark. Er is bovendien een gezellig Grand Café en restaurant Le Val Joli met een uitgebreide menukaart.

Alle accommodaties van Parc la Clusure: Bekijk nu >
Bekijk Parc la Clusure

Prijzen vergelijken

Parc la Clusure is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Parc la Clusure