Seychellen

Vakantie naar de Seychellen

Een tropisch 'Bounty' paradijs!

Ben je op zoek naar de perfecte bestemming voor een voordelige zonvakantie? Een tropisch paradijsje waar je van zon, zee en strand kunt genieten én allerlei avonturen kunt beleven? Dan is de Seychellen voor jouw de ultieme vakantiebestemming!

De Seychellen is één van de kleinste landen van de wereld, maar tegelijkertijd ook het land met de grootste hoeveelheid kustlijn met parelwitte stranden, azuurblauw water en heerlijk weer! Daardoor én door de combinatie met de unieke en overweldigend prachtige natuur en de mogelijkheid om te eilandhoppen, is het geen wonder dat veel mensen kiezen voor een reis naar de Seychellen.

De laatste aanbiedingen voor Seychellen

23 september 2021, 10 dagen


Beau Vallon, Seychellen

23 september 2021, 15 dagen


Cote d'Or, Seychellen

28 september 2021, 10 dagen


Baie Lazare, Seychellen

Meer dan alleen zonnen en relaxen

De Seychellen is een eilandengroep van maar liefst 115 eilanden, gelegen ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan. Slechts 30 eilanden zijn bewoond. Daarvan zijn hoofdeiland Mahé en de eilanden Praslin en La Digue de belangrijkste. Praslin heeft, naar gezegd wordt, het mooiste strand ter wereld: Anse Lazio. Het wordt gekenmerkt door parelwit zand, dat prachtig contrasteert met de typisch gevormde, granieten rotsformaties en het kristalheldere water. Het strand Anse Source d'Argent op La Digue, is ook wereldbefaamd en vormt een schitterende achtergrond om mooie plaatjes te schieten!

Al die mooie stranden bieden natuurlijk volop gelegenheid om heerlijk te relaxen en te genieten van de tropische, paradijselijke omgeving. Maar de Seychellen heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je er een prachtige, vaak ongerepte natuur met imposante natuurparken en een breed scala aan inheemse vogelsoorten. Verder is er de adembenemend mooie onderwaterwereld met een grote diversiteit aan kleurige vissen en koralen, dolfijnen en zeeschildpadden.

Natuurliefhebbers moeten zeker een trip maken naar nationaal park Vallée de Mai. In dit oerbos zie je unieke flora en fauna, waaronder het nationale symbool van de archipel: de Coco de Mer. Het is een bijzonder gevormde, grote kokosnoot met een vrouwelijke en een mannelijke variant. Een andere aanrader om te bezoeken is het prachtige Bird Island waar je veel verschillende soorten vogels en landschildpadden kunt spotten.

Cultuur en historie

Als je ook graag wat cultuur en historie mee wilt pikken, dan is een bezoek aan hoofdstad Victoria een echte 'must'. Het is de hoofdstad van de Seychellen en ligt op het eiland Mahé. Duik er de serene koelte van de kathedraal in of ga naar het nationaal museum. In de stad zie je overal nog overblijfselen uit de tijd van de Engelse overheersing. Er is een miniatuurversie van de beroemde Big Ben én, heel bijzonder, in deze stad hangt het enige verkeerslicht dat op de Seychellen te vinden is!

Vervoer

Veel eilanden zijn alleen via de lucht te bereiken, maar een groot aantal ook per boot. Tussen Mahé en Praslin is er een vaste veerdienst. De boottocht duurt ongeveer een uur en is al een belevenis op zich. Op deze twee eilanden zijn er voldoende busdiensten om je gemakkelijk te verplaatsen.

Goedkope vakantie naar een bounty eiland!

Kortom, deze eilandengroep is enorm veelzijdig en kent een prachtige natuurschoon die je natuurlijk het beste zelf kunt ervaren. Een vakantie naar de Seychellen hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn en hier bij Travelhunter vind je de beste aanbiedingen!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen