Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > 3x goedkope verre reizen

3x goedkope verre reizen

Op zoek naar een goedkope reis, maar wil je wel eens een keer buiten Europa op vakantie? Dat kan! En dat hoeft helemáál niet zo duur te zijn als dat jij denkt. Wij zijn vorig jaar bijvoorbeeld 9 dagen naar Cuba geweest voor €352 inclusief vlucht, transfer, verblijf én all-inclusive verzorging! We zetten een aantal goedkope verre bestemmingen voor je op een rij.

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek klinkt lekker tropisch toch? En laten wij je nou kunnen vertellen dat deze bestemming helemaal niet zo duur is... Op de Dominicaanse Republiek heb je namelijk veel goedkope (en toch luxe) resorts waarbij al het eten en drinken is inbegrepen. Daardoor betaal je misschien €550 tot €650 per persoon, maar dan is ook alles inclusief en heb je geen onverwachte hoge kosten voor eten. Vaak is er ook nog een uitgebreide animatie aanwezig, waardoor je ook weinig geld hoeft uit te geven aan dure excursies. Je hoeft je namelijk op het resort en het strand zeker niet te vervelen. Laat jouw salsa moves maar zien!

Cuba

Ook voor Cuba geldt dat veel hotels een all-inclusive formule hebben, althans de resorts in Varadero en Holtuin, waar je de meeste pakketreizen vindt. Wij zijn zelf voor €352 naar Cuba gegaan, dat was een prijsfout van TUI, maar ook zonder prijsfouten kun je vaak genoeg voor rond de €500 naar dit bijzondere land. Boek je geen excursies via de reisorganisaties, maar ga je er zelf op uit? Dan hoeven de uitjes ook helemaal niet duur te zijn. Doe bijvoorbeeld een trip naar Havana en slaap daar een nachtje bij de lokale bevolking thuis voor zo'n €35 per nacht.

Bali

Op Bali heb je wat minder all-inclusive resorts, en eerlijk gezegd zouden we dat ook niet aanraden. Op Bali kun je namelijk heerlijk Indisch eten en als je naar de juiste restaurants gaat, dan kost het ook nog eens bijna niets. Denk aan 10 euro voor een voorgerecht, hoofdgerecht, drankje en een toetje! Je kan het op Bali zo gek maken als je wilt, maar een simpel maar net hotelletje kun je gemakkelijk boeken voor €30 inclusief ontbijt voor 2 personen. De reis is dan wel iets duurder dan in Europa, maar de hotels en uitgaven daar zijn vele malen goedkoper!


Home > Blog > 3x goedkope verre reizen