Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > All-inclusive hotels in Nederland

All-inclusive hotels in Nederland

Als je denkt dat all-inclusive hotels alleen maar in Turkije en Egypte staan, dan heb je het mis. Er zijn er misschien niet veel, maar ook in ons eigen landje zijn er meerdere hotels met het all-inclusive concept. Dat betekent dat niet alleen het verblijf in het hotel inclusief is, maar dat je ook heerlijk kunt smullen bij de buffetten, onbeperkt drankjes kunt halen en mee kan doen aan de leukste activiteiten. Wij zetten de leukste all-inclusive hotels in Nederland voor je op een rij.

Corendon Village Hotel Amsterdam

We snappen het als je baalt van het feit dat een reisje naar het buitenland er nog even niet in zit, maar gelukkig heeft Corendon daar nu de perfecte oplossing voor gevonden. Je kunt nu all-inclusive genieten in het Corendon Village Hotel Amsterdam en niet alleen in het hotel, maar ook bij Corendon Beach Club Zandvoort. De shuttleservice brengt je naar Corendon Beach Club Zandvoort en naar de hoofdstad Amsterdam. De frequentie van deze service is weersafhankelijk en houd er rekening mee dat je voor eigen veiligheid een mondkapje moet dragen.

Corendon Beach Club Zandvoort
Corendon Beach Club Zandvoort

Vanuit Corendon Village Hotel Amsterdam kun je dus makkelijk een dag Amsterdam gaan ontdekken of genieten van onbeperkt drankjes op het Zandvoortse strand. Leef je uit in de Kalverstraat om je nieuwste outfit bij elkaar te shoppen, breng een cultureel bezoekje aan het Rijksmuseum, ga chillen in het welbekende Vondelpark of eet een hapje bij een lunchroom. Genoeg activiteiten in de hoofdstad van Nederland!

Maar gelukkig heb je de shuttleservice niet per se nodig om deel te nemen aan activiteiten en avonturen te beleven. Als je het hotel uit loopt, valt het namelijk niet te missen: een heuse Boeing 747. En zeg nou eerlijk, hoe gave foto’s kun je bij dit vliegtuig maken? Ga dus in je beste pose staan, laat je reisgenootje een foto van je maken en deel hem met het thuisfront.

Corendon Village Hotel Amsterdam Boeing 747
Corendon Village Hotel Amsterdam Boeing 747

Daarnaast biedt het hotel verschillende activiteiten aan. Zo kun je, onder het genot van gratis popcorn en frisdrank, van nostalgische films genieten in de bioscoop, tegen elkaar battelen in de gameroom of kijken wie het hoogst kan springen op een van de trampolines. En wat je hier echt niet mag missen: een tour met een gids door de Boeing 747. Vraag om meer informatie over deze tour bij de guest relations balie.

Omdat je hier op basis van all-inclusive verblijft, geniet je de hele dag van verschillende lekkernijen. Laat je verrassen bij het ontbijt door het keuzemenu en bij de uitgebreide lunch en het diner, waarbij je onbeperkt van de huiswijn, Heineken biertjes en frisdranken kunt genieten. Heb je toch nog trek? Haal dan een (avond)snack bij de sports bar of het Plaza restaurant!

Zelf naar dit all-inclusive hotel? >> Bekijk Corendon Village Hotel Amsterdam

De Bonte Wever

De Bonte Wever is een van de bekendere all-inclusive resorts in Nederland en we kunnen wel zeggen het vetste resort van Assen. In de nabije omgeving is bijna net zoveel te doen als op het resort zelf en het woordje verveling komt tijdens jouw vakantie niet in gedachten. Je verblijft in een van de luxe ingerichte hotelkamers en bent van alles voorzien. Je geniet namelijk van een heerlijk ontbijt, lunch en dinerbuffet.

De gehele vakantie heb je toegang tot het subtropische zwemparadijs, de wellness en sportfaciliteiten. Het subtropisch zwemparadijs zelf voelt al als een echte vakantie aan. Als je het zwembad inloopt, heb je gelijk het gevoel alsof je niet meer in De Bonte Wever bent maar gewoon in een tropisch oerwoud. Terwijl de kinderen spatteren in het water en alle glijbanen uitproberen, kunnen ouders tot rust komen in het saunagedeelte. Dompel je voeten even in het voetenbad of geniet in een van de sauna’s of het Turkse Stoombad.

De Bonte Wever zwembad
De Bonte Wever zwembad
De Bonte Wever bowlingbaan
De Bonte Wever bowlingbaan

Tussendoor haal je lekkere snacks bij de snackbar van de Bonte Wever, want zo’n lekker frietje gaat er vast wel in na dat badderen. Als je nog wat lekkers wilt na je frietje, mag je zelfs nog een lekker ijsje halen. Het is tenslotte niet voor niets all-inclusive! Na het dinerbuffet kun je even bijkomen en dan is het toch echt tijd voor een avond met z’n alle bowlen. Want ja, De Bonte Wever heeft ook een eigen bowlingcentrum en daar moet je wel even een balletje gooien tijdens je verblijf. Naast een bowlingbaan is er ook een speelhal op het resort waar je de hele avond onder andere kunt poolen en darten.

Zelf naar dit all-inclusive hotel? >> Bekijk De Bonte Wever

Preston Palace

Het all-inclusive Preston Palace ligt in het oosten van Nederland, in het Twentse Almelo. Ook hier ga je je geen minuut vervelen. Met z’n tweetjes geniet je hier van al het eten en drinken in het buffetrestaurant en bij de barstraat. Haal een lekker wijntje in de pianobar, een biertje in de Engelse pub of de scheepsbar, blèr lekker mee in de skihut óf steel de show in de karaokebar.

Met het gezin maak je plezier in het prachtige subtropische zwembad met een te gekke sterrenhemel, een loopbrug, een heerlijk verwarmd kinderbad, een sauna en meerdere whirlpools. Ook in dit zwemparadijs kun je lekkere drankjes, vers fruit en heerlijke ijsjes halen. En als je nog niet genoeg gegeten hebt, dan haal je ‘s avonds toch nog een lekker patatje in het buffetrestaurant?

Preston Palace zwembad
Preston Palace zwembad

Naast dat jong en oud zich de hele dag kan vermaken in het zwembad, kun je bij Preston Palace ook gaan bowlen, midgetgolfen of zelfs naar de indoor kermis! Hoe gaaf is dat?! Ga hier in de botsauto’s, de octopus of probeer een knuffel te winnen met een van de kermisspelen. En ook leuk: je kunt bij Preston Palace een avondje naar de huisbioscoop!

Zelf naar dit all-inclusive hotel? >> Bekijk Preston Palace

All-inclusive arrangementen bij BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness

BLUE Wellness is onderdeel van Fletcher hotels en zij hebben naast fijne hotels en wellnessresorts ook héle leuke arrangementen, waaronder het all-inclusive arrangement. Met zo'n arrangement kom je he-le-maal tot rust! Entree tot alle sauna- en wellnessfaciliteiten zijn inbegrepen en daarnaast ook lunch, diner, 5 consumpties én overnachting met ontbijt. Als dat geen ontspannen weekendje wordt...

Een all-inclusive wellness arrangement kun je boeken bij:

Zelf een all-inclusive arrangement boeken >> Bekijk all-in wellness arrangement

Dus, als je een keer naar een all-inclusive hotel wilt, hoef je niet meer per se naar het buitenland. In Nederland zijn er ook een paar héle leuke opties die ideaal zijn voor een weekendje of midweek weg. Let’s go!


Bekijk ook:
Vakantieparken NederlandHotels Nederland

Home > Blog > All-inclusive hotels in Nederland