Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Boottocht langs de westkust van Curaçao

Boottocht langs de westkust van Curaçao

Een boottochtje hoort er toch eigenlijk wel bij tijdens een eilandvakantie! Op Curaçao zijn er meerdere mogelijkheden waarvan de trip naar Klein Curaçao de bekendste is. Maar wist je dat BlueFinn Charters iedere zondag ook een trip langs de westkust maakt? Een wat minder bekende boottrip, maar écht een aanrader!

Boek deze boottocht langs de westkust >>

BlueFinn Westcoast trip Curaçao

Vertrek vanaf Mood Beach

De indrukwekkende catamaran van BlueFinn haalt iedereen om 8.30 uur op bij Mood Beach. Dit ligt bij de Mambo Boulevard en je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren.

Als iedereen aan boord is stelt de crew zich voor en kan de boot vertrekken. Er staat een leuke dag op het programma met zijn allen… De catamaran biedt plek voor zo'n 50 gasten. Er is genoeg plek voor iedereen!

Twee leuke stops

Van begin tot eind heb je genoeg te zien. De start is bij Mood Beach en je vaart dan langs de westkust omhoog. Zo herken je al snel de gekleurde huisjes in het historische centrum van Willemstad en kom je langs vele idyllische baaien. Als je in Willemstad of Piscadera Baai verblijft, dan kun je je hotel wellicht nog vanaf het water bewonderen.

Los van Willemstad en de prachtige baaien en stranden zagen wij onderweg heel veel vliegende vissen en er kwam zelfs een flamingo voorbij vliegen!

Cas Abao Curaçao Bluefinn

Na een stukje varen wordt de boot stilgelegd. De eerste stop is bij Cas Abao Beach waar je een paar uur lang de mogelijkheid hebt om een duik te nemen in het prachtige heldere water of lekker te loungen op de boot. Na de uitgebreide BBQ-lunch vertrekt de catamaran naar de tweede stop: Kokomo Beach. Nog zo’n mooie plek waar je ook weer een duik kan nemen en kan snorkelen.

Bij ons was het water helaas wat te wild, maar anders zouden we ook nog aanmeren bij een klein strandje waar je vanaf de kant met de auto niet kan komen.

BBQ-lunch en open bar

Tijdens de eerste stop maakt de gezellige crew van BlueFinn de BBQ-lunch klaar, een heerlijk buffet met gebarbecued vlees, diverse salades, stokbrood en pindasaus. Bij het boeken van de trip kun je eventueel dieetwensen doorgeven en hier wordt dan ook rekening mee gehouden.

Verder wordt er vers fruit geserveerd én is er een premium open bar. Dat betekent: onbeperkt drankjes, ook alcoholische dranken en zelfs cocktails! Ook leuk: het personeel is super enthousiast en maakt deel uit van de groep!

Blue Curaçao cocktail bij boottrip van BlueFinn

Lunch bij boottrip Curaçao

Al met al een leuke dag om nooit meer te vergeten! Wil je zelf deze boottocht via BlueFinn Charters ervaren? Je betaalt dan 120 dollar per persoon en je krijgt er een geweldige dag op het water voor terug met twee stops, een heerlijke lunch en onbeperkt drankjes!


Boek deze dagexcursie hier

Home > Blog > Boottocht langs de westkust van Curaçao