Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Nickelodeon fans opgelet... Er zijn twee Nickelodeon hotels!

Nickelodeon fans opgelet... Er zijn twee Nickelodeon hotels!

Kunnen we, kinderen? Ai ai, kapitein! Ik hoor het niet! Ai ai, kapitein! Oooooooow! Dromen jouw kinderen (of jijzelf) van een vakantie waar je kunt zwemmen met SpongeBob, glijden met de Ninja Turtles en dansen met Dora the Explorer? Dan hebben we geweldig nieuws! De Nickelodeon Hotels & Resorts zijn dé plek waar alle dromen werkelijkheid worden. Met twee fantastische locaties, Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya in Mexico en Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana in de Dominicaanse Republiek, staat er een wereld vol plezier en avontuur op jullie te wachten. Lees snel verder om te ontdekken wat deze geweldige resorts jou en je gezin te bieden hebben! Zoals SpongeBob zou zeggen: "Ben er klaar voor!".

Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana Spongebob ananas

Unieke faciliteiten en ervaringen bij Nickelodeon Hotels & Resorts:

  1. Aqua Nick: Beleef eindeloos waterplezier met glijbanen, zwembaden en de legendarische groene Nickelodeon-slijm in deze fantastische waterparken. Vind je verblijven in de resorts net even te duur, dan kun je ook tickets boeken
  2. Ontmoet je favoriete personages: De kids zullen het geweldig vinden om hun favoriete Nickelodeon-personages, zoals SpongeBob en Dora the Explorer, te ontmoeten en ermee op de foto te gaan.
  3. Club Nick: De ultieme speelruimte voor kinderen, waar ze kunnen deelnemen aan leuke activiteiten, spelletjes kunnen spelen en vriendjes kunnen maken.
  4. Slime Time: Ervaar het ultieme Nickelodeon-gevoel tijdens de interactieve spelshow voor deelnemers van alle leeftijden. En jawel, iemand zal onder de groene slijm eindigen...
  5. Gourmet Inclusive® ervaring: Geniet van heerlijke maaltijden in de vele themarestaurants met vele smaken en culinaire hoogstandjes, allemaal all-inclusive. Proef een verfrissend drankje uit een ananasglas en vergeet ook zeker niet een lekkere slijm smoothie te proberen!
  6. Ontspanning voor volwassenen: Terwijl de kids zich vermaken, kunnen de volwassenen genieten van luxe spa-behandelingen, fitnessfaciliteiten en lekker ontspannen bij het zwembad of op het hagelwitte strand.

Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya Aqua Nick

Je kunt zelfs in de iconische ananasvilla van SpongeBob SquarePants verblijven, compleet met een privézwembad en unieke SpongeBob-thema's in het interieur. Hier moet je helaas wel je portemonnee flink voor omkeren.

Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana - Dominicaanse Republiek

Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, gelegen aan de adembenemende stranden van Uvero Alto (iets noorderlijker dan Punta Cana) in de Dominicaanse Republiek, biedt een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Dagelijks groene slijm bij het zwembad, de hele dag Nickelodeon-personages om je heen, maar ook sportieve activiteiten, uitstekende restaurants én een schitterende omgeving! Het resort is omgeven door weelderige tropische vegetatie en prachtige witte zandstranden, die zorgen voor een idyllisch Caribisch decor. Bovendien heeft Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana unieke swim-up suites, waar je rechtstreeks vanuit je kamer het zwembad in kunt duiken.

Waar te boeken?

Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana

Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana Aqua Nick

    Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya - Mexico

    Bovenstaand hotel bestaat al enige jaren, maar in 2021 is Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya daarbij gekomen. Dit resort ligt in de prachtige Riviera Maya, een ideale locatie om te genieten van de zon, het strand en de Mexicaanse cultuur. Omringd door kristalhelder turquoise water en witte zandstranden, biedt dit all-inclusive resort een vele faciliteiten en unieke activiteiten waarbij niemand zich zal vervelen. Bovendien zijn er in dit resort unieke themarestaurants -bars, zoals de Bikini Bottom Bar, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch en drankjes met je favoriete onderwaterpersonages én uitzicht over de oceaan.

    Het resort ligt op een steenworp afstand van diverse bezienswaardigheden, zoals de oude Maya-ruïnes van Tulum en het bruisende Playa del Carmen, waardoor het ook de perfecte uitvalsbasis is om de fascinerende Mexicaanse cultuur en geschiedenis te verkennen.

    Waar te boeken?

    Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya Mexico

    Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya themakamer

      Kortom, de Nickelodeon Hotels & Resorts zijn een droom die uitkomt voor zowel kinderen (en stiekem ook heel veel volwassenen). Naast alle unieke faciliteiten en activiteiten, bieden beide resorts ook een schitterende omgeving met witte zandstranden en indrukwekkende excursies. De perfecte combi voor een gezinsvakantie om nooit meer te vergeten!


      Home > Blog > Nickelodeon fans opgelet... Er zijn twee Nickelodeon hotels!