Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > NIEUW! Wijnbad met uitzicht over de Limburgse heuvels

NIEUW! Wijnbad met uitzicht over de Limburgse heuvels

Wijnliefhebbers opgelet! Misschien ken jij de bierspa in onder andere Praag wel, máár tegenwoordig kun je ook wijnbaden! Daarvoor hoef je niet ver te reizen, het kan namelijk in gewoon ons eigen landje en wel bij Thermae 2000 in Limburg. Vino Therapy, zoals het wijnbaden officieel genoemd wordt, schijnt naast dat het een bijzondere ervaring is, ook nog eens gezond te zijn voor je huid. Waar wacht je nog op?

Wijnbad Nederland Thermae 2000

Geniet vanaf de top van de Valkenburgse Cauberg van een unieke ervaring met geweldig uitzicht over de Limburgse heuvels. Deze bijzondere belevenis wordt mogelijk gemaakt door Themae 2000 en Wijndomein St. Martinus.

Boek een wijnbad voor twee: Wijnbad v.a. 49,50 p.p.

Vino Therapy - Wijnbad behandeling

You had me at wine... Maar wat houdt een wijnbad nou eigenlijk in? Voordat je plaatsneemt in dit bubbelbad gevuld met wijn, smeer je jezelf in met een bodyscrub. Vervolgens dompel je jezelf onder in de wijnpulp afkomstig van de Monarch druif en druivenpitolie.

Het stofje wat in de schil van deze druif zit, resveratrol, schijnt een positief effect te hebben op je huid. Het beschermt de huid tegen vervuiling en de gevolgen van UV-straling. Verder verstevigt het de huid en ga je rimpels ermee tegen. Het bad wordt overigens gevuld met rozenblaadjes en Calendula wat een extra kalmerende werking heeft. Of je nou echt 10 jaar jonger uit het bad komt, dat valt te betwisten, maar een leuke ervaring is het zeker! ;)

Na 50 minuten lekker geproost en gebadderd te hebben, kun je je nog insmeren met de hydraterende BodyMilk van Thermae For Me en als je een van de arrangementen geboekt hebt, kun je nog nagenieten in het wellnesscenter of het restaurant.

Wijnbad bij Thermae 2000 met St. Martinus wijn

Wijnbad arrangementen

Thermae 2000 heeft diverse wijnbad arrangementen. Bij een dagarrangement krijg je naast een wijnbad experience, ook nog eens twee glazen wijn van wijndomein St. Martinus, een borrelplankje, toegang tot het wellnesscentrum én deelname aan diverse programma's, zoals floaten. Wil je het wat grootser aanpakken, dan kun je voor het hotel wijnbad arrangement kiezen. Daar zit een wijnbad experience voor twee personen in, maar daarnaast een hotelovernachting én een 5-gangendiner bij Restaurant Pure met, uiteraard, een wijnarrangement. We love it!

Bekijk alle arrangementen bij: Thermae 2000


Home > Blog > NIEUW! Wijnbad met uitzicht over de Limburgse heuvels