Hotel Seychellen

Een ander pareltje van Afrika ligt in het oosten en heet Seychellen. Seychellen is een van de mooiste plaatjes die je hebt gezien. Je hebt hier tropische stranden met wit zand en helderblauw water, waar je volop kunt werken aan je zomerse kleurtje en kunt bijkomen. Tijdens jouw vakantie op de Seychellen kun je de mooiste dieren spotten. Als je geluk hebt kom je een van de reuzenschildpadden tegen, deze leven hier al jaren en hebben hun thuis gecreëerd op meerdere plekken op de eilanden van de Seychellen.

Hotels in de Seychellen zijn ook fantastisch om te zien. Je verblijft al snel in hoge luxe zelfs al boek je een 3-sterrenhotel. Veel hotels bieden logies aan en je kunt zelf nog aangeven of je dit inclusief ontbijt of ook lunch/diner wilt. Er zijn hotels die direct aan het strand liggen, met een groot zwembad en zelfs met een wellness! Wanneer ga jij naar dit prachtige eiland?

Zoek meer Seychellen hotels

Veelgestelde vragen over: Hotel Seychellen

AVANI Seychelles Barbarons Resort is een van de mooie 4-sterrenresorts die direct aan het strand te vinden is en je kunt hier tegen betaling ook veel watersporten beoefenen. Coral Strand is een van de 3-sterrenresorts waar je geniet aan het parelwitte strand van Beau Vallon. Je rent dus zo vanuit je kamer het lekkere strand op. 

Voor een mooi 5-sterrenresort om jouw vakantie compleet te maken is Kempinski Seychelles Resort echt de moeite waard even te bekijken! Dit prachtige hotel is een paradijsje om te lopen en te zien. 

De Seychellen is natuurlijk de ideale plek om te genieten en tot rust te komen. Soms is het ook leuk om lekker bezig te zijn en daar weet Coco de Mer & Black Parrot Suites alles van. Zij bieden veel gratis activiteiten aan en je kunt er met de gehele familie lekker bezig zijn. Ga bijvoorbeeld het water op met een kano of en potje minigolfen! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel