Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Badala Park Gambia

Gambia - West-Gambia - Kotu

Travis header

Badala Park Gambia

Voor de een rustige en ontspannen vakantie ga je naar het 2-sterrencomplex 'Badala Park' in Gambia. Dit typisch Afrikaanse hotel heeft een grote tropische tuin, een uitstekende service en heeft jaarlijks veel gasten die weer terug keren! 

Tropische tuin

Als je hier een vakantie boekt verblijf je in een van de 200 appartementen, hier heb je keuze uit een standaard kamer of een Deluxe kamer die als extra beschikt over een tv. Als je een gezellige vakantie hebt met het hele gezin dan boek je een kamer met een extra slaapgelegenheid (type 1). In de prachtige tuin maak je gebruik van het zwembad, waar je vervolgens kan genieten van de zon op je ligbedje! Is het tijd voor een maaltijd? Dan schuif je aan bij het buffetrestaurant of een van de à-la-carterestaurants. Voor de sportievelingen is er een tafeltennistafel en gelegenheid voor een potje darts!

Kotu, Serekunda & Banjul

Badala Park ligt in Kotu, een geweldige vakantiebesemming in het Afikaanse land Gambia. Op 500 meter afstand tref je het centrum van Kotu aan, hier kan je vogelspotten, vindt je de Kotu Beach Crafts Market, is het Katchikally Museum and Crocodile Pool waar je krokodillen kan aaien en nog veel meer! 2,5 kilometer verderop heb je Serrekunda, dit is de grootste stad van Gambia. Voor degene die wat verder op pad willen heb je 15 kilometer verderop de hoofdstad Banjul, hier zal je je zeker niet vervelen!

Home > Hotels en appartementen > Badala Park Gambia