Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bungalows Pine Beach Kroatie

Bungalows Pine Beach Kroatie

Kroatie - Noord-Dalmatië - Pakostane

Travis header

Bungalows Pine Beach Kroatie Kroatie voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bungalows Pine Beach - Kroatie

Wil jij het échte gevoel beleven van verblijven in een bungalow? Dan zit je bij de schattige huisjes van Bungalows Pine Beach aan het juiste adres. Je loopt vanaf de bungalows zo het strand op waar je de luxe ervaart met uitzicht op het helderblauwe water, terwijl je in de bungalow het echte primitieve gevoel ervaart. 

Back to basic

In de hut ga je echt terug naar het eenvoudige leven, want je wordt niet voorzien van elektriciteit. Tip van Travis: neem een zaklamp mee voor als je verdwaalt in je bungalow zo zonder licht... Je kunt genieten van de rust zonder de nieuwste technologie en bijkomen in je hangmat. Uiteraard kun je gewoon je telefoon etc. opladen bij de receptie, zodat je wel gewoon bereikbaar blijft voor de thuisblijvers. 

Sport en bewegen

Je kunt je op het bungalowpark overigens goed vermaken met verschillende activiteiten. Speel bijvoorbeeld een potje badminton, basketbal, tafeltennis, voetbal of volleybal. In zo'n lekker warm land zijn wateractiviteiten natuurlijk onmisbaar, dus kunnen de sportievelingen meedoen met een lesje aquarobics. Voor de waterratten is het mogelijk om te duiken, indien je in het bezit bent van een licentie. Bungalows Pine Beach verhuurt verder fietsen, waterfietsen en je kunt met het hele gezin een potje minigolfen.

Home > Hotels en appartementen > Bungalows Pine Beach Kroatie