Combi Paramaribo en Bergendal

Suriname - -

Travis header

Combi Paramaribo en Bergendal

Suriname is niet alleen Paramaribo, Suriname is ook jungle! En wat is er leuker dan deze twee dingen te combineren in één reis? Met deze aanbieding verblijf je eerst een aantal dagen in Hotel Krasnapolsky en vervolgens een paar dagen in de jungle in Berg en dal. 

Paramaribo

Eenmaal aangekomen op Zanderij, de nationale luchthaven van Suriname, staat de shuttlebus al voor je klaar om naar het centrum van Paramaribo te vertrekken. Hier ga je namelijk een aantal dagen verblijven. Hotel Krasnapolsky is een heel fijn hotel dat heel centraal ligt. Ga vanuit hier bijvoorbeeld naar de markt, Waterkant of het uitgaansleven van de stad. 

De jungle van Suriname

Na een paar dagen uitgerust te zijn van je reis, en het bijzondere Paramaribo te hebben ontdekt, staat er een nieuw avontuur op je te wachten. Je gaat namelijk naar Berg en Dal, een stukje jungle van Suriname. Hier geniet je van de prachtige natuur, de fijne sfeer en de bijzondere activiteiten die je er kunt doen. Ga bijvoorbeeld met de Canopy Zip Line over de Surinamerivier, doe een historische wandeltocht of ga kayakken in de rivier.

Wil jij Suriname ontdekken? Dan is dit dé aanbieding voor jou!

Bekijk dit hotel
bij TUI


Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

>> Meer hotels in Suriname

Home > Hotels en appartementen > Combi Paramaribo en Bergendal