Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Malediven - Malediven - Noord-Ari Atol

Travis header

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon op de Malediven voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Ellaidhoo Maldives by Cinnamom - Malediven

Bij Ellaidhoo Maldives by Cinnamom geniet je met volle teugen van jouw zonvakantie omringd door hagelwitte stranden en een helderblauwe zee waar je tot rust komt en de onderwaterwereld kunt ontdekken. Er is een duikschool aanwezig en een prachtig huisrif voor de deur. In het restaurant van het resort kun je genieten van allerlei specerijen die op het eiland verstopt zitten, bereid in heerlijke gerechten.

Eén en al genieten!

Op het mooie Ellaidhoo Maldives by Cinnamon kun je al prima tot rust komen bij het zwembad of aan het strand, maar echt zen word je bij de wellness. Hier geniet je van heerlijke massages, een schoonheidssalon, spa en er is zelfs een whirlpool. In de whirlpool geniet je buiten van het mooiste uitzicht en het tropische weer. En je hoeft eigenlijk alleen maar het bountystrand op te lopen en je komt al tot rust... Echt even tijd voor jezelf!

Luxe verblijf & watersporten genoeg

Kies bij Ellaidhoo Maldives by Cinnamon voor extra luxe door een Beach Bungalow of zelfs een Water Bungalow boeken. Die laatste kamers zijn gebouwd op palen boven de zee en hebben zelfs een gedeeltelijke glazen vloer. Tijdens jouw vakantie bij Ellaidhoo Maldives by Cinnamon kun je nog even een kleine work-out inplannen in de fitness, maar het kan ook terwijl je de mooie omgeving verkent. Huur bijvoorbeeld een kano en ga de zee op of huur een snorkelset en ontdek de onderwaterwereld. Voor de echte waterratten is het ook mogelijk om te duiken bij het resort. Voor beginners is er een beginnerscursus voor een eerste kennismaking met duiken.

Home > Hotels en appartementen > Ellaidhoo Maldives by Cinnamon